Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Camping Puget sur Argens

Een camping in Puget-sur-Argens is de ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de Zuid-Franse Côte d'Azur. Op de fiets bijvoorbeeld. Maak een fietstocht door het groene heuvellandschap, langs vrolijk bloeiende bougainvilleas en kronkelende beekjes. Naar de bezienswaardigheden van Fréjus bijvoorbeeld. Flaneer over de lange Boulevard d'Alger, of neem vanaf het gouden Fréjus Plage een duik in de helderblauwe Middellandse Zee.

Camping Puget sur Argens

Zonnig kamperen in Puget-sur-Argens

In het verre zuiden van Frankrijk, aan de zonnige Côte d'Azur, ligt Puget-sur-Argens. Een charmant plaatsje in een groen heuvellandschap, waar kleurrijke bougainvilleas de straten opvrolijken. En waar een luxe camping in Puget-sur-Argens de ideale uitvalsbasis is om tijdens een actieve vakantie in Frankrijk de omgeving te voet of op de fiets te verkennen. Heb je geen eigen fiets meegenomen? Geen probleem, want bij de camping van TUI kun je fietsen huren. Voor een tocht naar de bezienswaardigheden van Fréjus bijvoorbeeld, langs boomgaarden en tal van beekjes en rivieren. Strijk neer op een van de terrasjes met uitzicht op de Kathedraal Saint-Léonce, voor verse ratatouille en een goed glas wijn. Of breng op woensdag of zaterdag een bezoek aan de Provençaalse markt. Want met verse ingrediënten maak je in de kitchenette van de stacaravan zelf in een handomdraai een voordelige maaltijd klaar.

Flaneren aan de Côte d'Azur

Natuurlijk kan tijdens een vakantie in Zuid-Frankrijk ook een bezoek aan een van de gouden zandstranden aan de Middellandse Zee niet ontbreken. Want je bent natuurlijk niet voor niets aan de Côte d'Azur! Vanaf een camping in Puget-sur-Argens is het niet ver naar het gouden zand van Fréjus Plage. Neem een verfrissende duik in de helderblauwe Middellandse Zee. Of flaneer langs de wuivende palmbomen van de lange Boulevard d'Alger. Kun je ook meteen een kijkje nemen bij de luxe jachten in de haven van de populaire badplaats. Heb je even genoeg van het zoute water? Neem dan nog een duik in het zwembad van de camping in Zuid-Frankrijk.