COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI
Duitsland

Kindervakantie Duitsland

  1. Kindervakantie
  2. Duitsland

Ga dit jaar voor een kindvriendelijke vakantie bij onze oosterburen. Een kindervakantie in Duitsland staat voor veel plezier en gezelligheid. In Phantasialand bijvoorbeeld, een van de vele pretparken. Maar ook tijdens een fietstocht door het glooiende landschap van de Eifel, langs kastelen en rivieren. Bij TUI vind je betaalbare bungalowparken en uitstekende kindvriendelijke hotels voor het hele gezin.

Kindervakantie Duitsland
Kindervakantie Duitsland (48)
Populaire bestemmingen Kindervakantie Duitsland (48)

Kindervakantie Duitsland

Voor een kindvriendelijke vakantie ben je in Duitsland aan het juiste adres. In spectaculaire pretparken als Phantasialand, Europa-park of Legoland vermaken de kids zich uitstekend. En Duitsland is lekker dicht bij Nederland; de autoreis met kinderen is maar kort. Ga voor een gezinsvakantie in een comfortabel bungalowpark in de Eifel, een gezellige camping in het Zwarte Woud of een kindvriendelijk hotel in Zuid-Duitsland. En denk ook eens aan een stedentrip voor het hele gezin naar Düsseldorf, Berlijn of Keulen; ideaal voor een weekendje weg met de kids.

Pretparken in overvloed

De perfecte kindervakantie in Duitsland is niet compleet zonder een bezoek aan een van de gave attractieparken. En de lijst met Duitse pretparken is lang. Heel lang. Legoland, Movie Park Germany, Phantasialand, Europa-Park, Tripsdrill, Wunderland Kalkar en ga zo maar door. Bij TUI vind je in de buurt van elk park wel een paar kindvriendelijke hotels. Leuk voor een weekendje weg met de kids, of op doorreis naar een Zuid-Europees vakantieland.

Actief met het hele gezin

Ook voor een actieve vakantie met kinderen zit je goed in Duitsland. Populaire regio’s als de Eifel en het Zwarte Woud zijn erg geschikt voor een fiets- of wandelvakantie met het hele gezin. Al fietsend verken je het glooiende landschap, de vakwerkhuizen en de pittoreske dorpjes. Om daarna te genieten van een welverdiende typisch Duitse lunch met een smaakvolle Flammkuchen en Duits speciaal biertje voor jezelf en een Currywurst voor de kids. 

Kindervakantie Duitsland (48)