Droomzomer nu met 100,- korting! - De unieke combinatie van sport kijken en vakantie

Last minute Noordzeekust

Overdag de frisse, zilte zeelucht opsnuiven en in de avond struinen langs de boulevards van een pittoreske kuststad: wie zegt dat je daarvoor uren moet vliegen? Met een Last Minute Noordzeekust ervaar je de idyllische charme van de badplaatsen Oostende en Nieuwpoort binnen een handomdraai. Een Last Minute naar de Noordzeekust voelt als een paradijs op steenworp afstand.

Volop genieten aan de Noordzeekust

Een Last Minute Noordzeekust heeft voor elk wat wils. Verblijf bijvoorbeeld op een luxe camping in de kuststad Westende en verras de kinderen met een bezoek aan het chocolademuseum Choco Story in het nabijgelegen Brugge. Of maak kennis met bekende tekenfilmfiguurtjes in themapark Plopsaland De Panne op slechts 20 minuten rijden met de auto. Liefhebbers van cultuur en historie verblijven in een comfortabel hotel in het centrum van Brugge. Maak een romantische boottocht door de grachten, wandel door steegjes langs de mooiste gevels en proost op een terras aan het Walplein met een speciaal biertje op een geslaagde Last Minute Last Minute Noordzeekust.

De Noordzeekust binnen handbereik

Na een avondje doorzakken op het terras kun je de volgende dag een stevige fiets-of wandeltocht door het drassige natuurreservaat Ijzermonding in Nieuwpoort of een Orchideeënwandeling door de Warandeduinen in Westende. Toe aan wat meer actie op het water? Westende is een paradijs voor surfers en zeilers. Huur een plank en bedwing door de golven tijdens een weekendje weg aan de Noordzee Kust. Zet na een actieve dag koers naar het hotel in Brugge om op de Grote Markt nieuwe energie op te doen met een pan stoofvlees of mosselen. So much to do, yet so little time. Met een Last Minute Noordzeekust van TUI ervaar je het beste van wat West-Vlaanderen te bieden heeft.

Bekijk alle Last Minutes Noordzeekust (28)

Populaire bestemmingen