Hola Canarische Eilanden! Bij vertrek 31/10 - 1/11: incl. sneltest op Schiphol

Voor de drukke feestdagen en de kille wintermaanden nog even op vakantie? Met een Last Minute november vlieg je voordelig naar bestemmingen met aangename temperaturen. Bijvoorbeeld naar emiraat Dubai of naar de parelwitte stranden van de Malediven. Vooral op de bestemmingen die wat verder vliegen zijn liggen de temperaturen nog boven de 20 graden in november. Ideaal dus om nog wat zonnestralen te vangen tijdens een voordelige Last Minute van TUI.

Last Minute zonvakantie november

Ontvlucht het grillige november weer en verwen jezelf met nog een paar laatste zonnestralen voor Sinterklaas en de Kerstman alweer op de stoep staan. Met een Last Minute zonvakantie november vlieg je binnenkort al extra voordelig naar een zonovergoten bestemming. Waan je je tussen de ‘rich and the famous’ in het emiraat Dubai, slenter je over de medina’s in Marokko of kies je voor een exotische bestemming? Met de Last Minutes november van TUI kun je daadwerkelijk alle kanten op. Zo zijn de parelwitte stranden van de exotische Malediven of een All Inclusive naar de Turkse Rivièra slechts enkele klikken verwijderd.
 

Voordelig op vakantie in november

Het fijne aan november is, dat je buiten het hoogseizoen op vakantie kunt gaan. Dat wordt dus extra voordelig op vakantie in november met TUI. Niet alleen voor zonaanbidders is een Last Minute vakantie november de moeite waard. Wist je namelijk al dat er in november van de pistes gesuisd kan worden? Tijdens een voordelige autovakantie naar het Oostenrijkse Kaprun bijvoorbeeld. Hier kun je op de Kitzsteinhorn gletsjer al in november naar hartenlust wintersporten. Ga je toch liever naar de zon? Tijdens een voordelige Last Minute naar Cyprus verblijf je in een luxe hotel van TUI direct aan het strand. In gedachten al aan het wegdromen? Boek dan snel een van de goedkope Last Minutes op TUI.nl.