Makadi Bay

Last Minute Makadi Bay

  1. Last Minute
  2. Egypte
  3. Hurghada
  4. Makadi Bay

Dé trekpleister tijdens een Last Minute Makadi Bay is natuurlijk de blauwe Rode Zee. Waar je vanuit een luxe hotel van TUI zo naartoe wandelt. Om tijdens een duikvakantie in Egypte adelaarsroggen te spotten tussen de koralen van dive site Torfa Abu Makadi. Maar je kunt natuurlijk ook de 'stranden' van het binnenland verkennen. De indrukwekkende Oostelijke Woestijn bijvoorbeeld, met zijn enorme zandvlakten en wandelende duinen.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Makadi Bay vanaf Amsterdam en Eindhoven.

Bonte Last Minute Makadi Bay

Zo'n 30 kilometer ten zuiden van het populaire Hurghada ligt de rustigere Egyptische badplaats Makadi Bay. Ingeklemd tussen de Rode Zee aan de ene kant. En de wandelende sikkelduinen en enorme zandvlakten van de Oostelijke Woestijn aan de andere kant. Hier kun je het hele jaar door van zon en aangename temperaturen genieten. En regenen doet het ook nauwelijks. Ideaal dus voor een Last Minute Makadi Bay, wanneer de zon zich in Nederland niet laat zien. In een luxe hotel van TUI, direct aan de Rode Zee. Waar je tijdens een duikvakantie in Egypte kennis kunt maken met een bonte onderwaterwereld. Zo kun je adelaarsroggen spotten, al zwevend boven de gekleurde koralen van dive site Torfa Abu Makadi. En met een beetje geluk kom je bij dive site Sharm el Arab behalve kleurrijke zeenaaktslakken en doktersvissen ook een zeeschildpad tegen. Terug in het luxe resort in Makadi Bay kom je bij van alle indrukken die je in de Rode Zee hebt opgedaan. Onder het genot van Egyptische mezze natuurlijk, want je verblijft hier op basis van All Inclusive.

Enerverende woestijnsafari in Egypte

Tijdens een Last Minute Makadi Bay ook de omgeving ten westen van de badplaats verkennen? Dat kan tijdens een jeepsafari door de Oostelijke Woestijn. Wat voel je je tijdens een vakantie in Egypte klein tussen de enorme gouden zandduinen! En misschien kun je zelfs wel een fata morgana bewonderen, op weg naar een bedoeïenenkamp. Bijzonder om te zien hoe mensen hier in een tentje midden in de woestijn leven. Onze aanrader: zorg dat je niet voor het donker terug in een hotel in Makadi Bay bent. Na zonsondergang verschijnt boven de zandvlakte namelijk een sterrenhemel, zoals je die nooit eerder hebt gezien.

Bekijk alle Last Minutes Makadi Bay (2)