Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Last Minute Ajaccio

In het Franse Ajaccio treed je tijdens een zonvakantie in de historische sporen van keizer Napoleon. Hij is namelijk geboren in deze stad op het eiland Corsica. Breng tijdens een Last Minute Ajaccio zeker een bezoek aan zijn geboortehuis dat tegenwoordig een nationaal museum is. Bijkomen doe je daarna op het witte zandstrand bij het appartement van TUI. Of duik de Middellandse Zee in om de koralen te bewonderen.

Zonnen in kleurrijk Ajaccio

Een van de meest historische badplaatsen van Europa is Ajaccio. In deze stad op het Franse eiland Corsica is de beroemde keizer Napoleon geboren. Naast de culturele bezienswaardigheden staat Ajaccio ook bekend om zijn zonnige stranden. Tijdens een Last Minute Ajaccio verblijf je met TUI in een luxe appartement aan het strand. Dankzij een gemiddelde jaartemperatuur van zo’n 20 graden (in de zomer 27 graden) is het hier goed toeven met je tenen in het witte zand. Opfrissen kan door een duik te nemen in het helderblauwe water van de Middellandse Zee. Pak er gerust een snorkel bij om baarzen en octopussen tussen de koralen te zien zwemmen.

In de voetsporen van Napoleon

Cultuurliefhebbers kunnen tijdens een Last Minute Ajaccio niet om het centrum van de stad heen. Tijdens het wandelen langs de smalle straatjes en de kleurrijke huizen treed je in de voetsporen van Napoleon. Vooral zijn geboortehuis, Maison Bonaparte, is een bezoek waard. Het huis is omgetoverd tot nationaal museum waar je alles te weten komt over de familie van Napoleon. Bijkomen van het sightseeing doe je met een goed glas wijn op een terras aan het plein Cours Napoleon. Of zoek het appartement van TUI op voor een duik in het zwembad. ’s Avonds kun je ontspannen in de spa.

Bekijk alle Last Minutes Ajaccio (1)