NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Last Minute Midi-Pyreneeën

Kies bij TUI voor een Last Minute Midi-Pyreneeën en voor je het weet rijd je deze grillige regio in het zuiden van Frankrijk tegemoet. Hoge bergen, dichte bossen en snelstromende rivieren vormen het decor. De Midi-Pyreneeën is een ideale plek voor een actieve vakantie. Ga kanoën op het Lac du Laouzas of wandel naar de Grotte de Rouffignac. Breng ook eens een bezoek aan het bedevaartsoord Lourdes voor een culturele dag.

Last Minute Midi-Pyreneeën
Bekijk alle Last Minutes Midi-Pyreneeën (8)

Het grillige decor van de Midi-Pyreneeën

Wakker worden met uitzicht op hoge bergtoppen en dichte bossen? Terwijl je in de verte woeste rivieren hoort stromen? Kies dan voor een Last Minute Midi-Pyreneeën en rijd deze grillige regio in het zuiden van Frankrijk tegemoet. Verblijf op een camping in Nages en ontdek het Lac du Laouzas tijdens een kanotocht. Al kun je rondom dit fonkelblauwe meer ook heerlijk ontspannen op een van de zandstranden. Ook in het dorp Lanzac is het goed toeven tijdens een actieve vakantie in de Midi-Pyreneeën. Via schaduwrijke bossen kun je naar de Grotte de Rouffignac wandelen en hier de prehistorische schilderingen van mammoeten bewonderen. Zoek 's avonds de luxe bungalow in Lanzac op. Schenk een wijntje in en zie hoe de zon langzaam achter de bergen verdwijnt.

Een culturele dag uit in Lourdes

Ben je een cultuurliefhebber? Dan kun je tijdens een Last Minute Midi-Pyreneeën niet om Lourdes heen. Dit beroemde bedevaartsoord staat bekend om de heilige bezienswaardigheden zoals de Grot van Massabielle. Maar ook om de vele lichtprocessies die er plaats vinden. Ga dit jaar de pelgrims achterna en verblijf tijdens de vakantie Midi-Pyreneeën in een hotel in Lourdes. Een stuk minder bekend is het middeleeuwse stadje Souillac. Hier kun je de kloosterkerk met Byzantijnse invloeden bewonderen. En de St-Maartenskerk bezoeken. Maar ook de geplaveide straatjes en sfeervolle

Bekijk alle Last Minutes Midi-Pyreneeën (8)