NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Last Minute Santa Margherita Ligure

Valt het Nederlandse weer een beetje tegen? Boek dan een Last Minute naar Santa Margherita Ligure en rij in een uur of 12 naar de Italiaanse Rivièra. Voor een duik in de azuurblauwe Ligurische Zee, vanaf het door pijnbomen omgeven privéstrand van een luxe hotel in Italië. Maar ook een dagtrip naar Cinque Terre is zo gemaakt. Of breng je liever een bezoek aan de bezienswaardigheden van havenstad Genua?

Last Minute Santa Margherita Ligure

Strandvakantie in Santa Margherita Ligure

Zit het weer niet zo mee in Nederland? Goede kans dat het aan de andere kant van de Alpen een stuk zonniger is. Tijdens een Last Minute in Santa Margherita Ligure bijvoorbeeld, op zo'n 12 uur rijden vanuit Nederland. Waar je vanuit een luxe hotel aan de Italiaanse Rivièra zo op het privéstrand van het hotel staat. Voor een verfrissende duik in de Ligurische Zee. Of om te genieten van het betoverende uitzicht over het azuurblauwe water, de heerlijk geurende pijnbomen en de groene heuvelen die het water omarmen. En zo nu en dan een wuivende palmboom. Om ook de vrolijk gekleurde huisjes aan het water niet te vergeten. Is de zon inmiddels in zee gezakt? Dan is het tijd om net als de locals te flaneren over de lange boulevard.

Dagtrip naar Cinque Terre of Genua

Heb je zin om tijdens een Last Minute in Santa Margherita Ligure de omgeving verder te verkennen? Aan mogelijkheden voor een dagtrip vol bezienswaardigheden geen gebrek. Volg de lange Italiaanse kustlijn naar het zuiden voor een bezoek aan de kleurrijke dorpjes van Cinque Terre. Prachtig gelegen op de hoge kliffen, die steil in de Ligurische Zee aflopen. Onze aanrader: trek goede wandelschoenen aan en volg de wandelroute tussen de vijf beroemde dorpjes langs de kust. En vergeet vooral je camera niet. Spectaculaire uitzichten gegarandeerd! Volg je de Ligurische Kust vanuit het hotel van TUI naar het noorden? Maak dan kennis met de trekpleisters van de grote havenstad Genua. Het Palazzo Rosso bijvoorbeeld. Een, zoals de naam al doet vermoeden, roodgekleurd stadspaleis. Waar je tijdens een stedentrip in Genua schilderijen van onder andere Guercino en Paolo Veronese bewonderen. En vanaf het dakterras heb je een panoramisch uitzicht over de stad.