Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Last Minute Manerba del Garda

Dankzij het samenspel van oude ruïnes met de beeldschone natuur zijn er maar weinig plekken in Italië die zó fraai zijn en zó authentiek aanvoelen als Manerba del Garda. Dit dorpje ligt in een beschutte baai aan de westoever van het diepblauwe Gardameer. Geniet tijdens een Last Minute Garda van een Italiaanse watermeloencocktail om vervolgens naar het verborgen ‘konijneneiland’ te lopen. Of proef de historie in Parco Archeologico Rocca di Manerba.

Last Minute Manerba del Garda
Bekijk alle Last Minutes Manerba del Garda (3)

Meer dan een strandvakantie

Een Last Minute Manerba del Garda is meer dan een strandvakantie. Het is een ervaring, een van zorgeloos genieten aan de ene kant en avontuur aan de andere kant. Proef van een Italiaanse watermeloencocktail terwijl u uitkijkt over de baai en het diepblauwe water van het Gardameer.
Er wachten nog vele geheime plekjes op u.
Zo is er bij laag water de mogelijkheid om vanuit uw luxe camping, hotel of appartement van TUI naar het verborgen eilandje San Biagio te lopen aan het einde van deze beschutte baai. De kust van dit eiland, ook wel ‘konijneneiland’ genoemd, kenmerkt zich door zich helder water waardoor het populair is bij duikers.
De stranden die u onderweg tegenkomt variëren van kiezelstranden (zoals dat bij Manerba zelf) tot zandstranden.

Een beruchte roversbende

Manerba del Garda kent een rijke historie. Tijdens uw Last Minute Manerba del Garda kunt u proeven van de rijke historie van deze plaats. Deze vindt u in Parco Archeologico Rocca di Manerba, een museum middenin de natuur dat de geschiedenis vertelt van Manerba.
Op de top van de Rocca di Manerba, een 217 meter hoge rots en een paradijs voor klimmers en wandelaars, liggen restanten van een middeleeuwse burcht. Deze werd in de 16e eeuw gebruikt als uitvalsbasis van een beruchte roversbende. Op de Rocca di Manerba heeft u tevens prachtig uitzicht over de baai en het Gardameer.

Bekijk alle Last Minutes Manerba del Garda (3)