Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Last minute Limburg

Dankzij de glooiende landschappen is Limburg de provincie bij uitstek voor een actieve vakantie. Pak de fiets er maar bij en bedwing de steile heuvels. Of maak een wandeling langs pittoreske dorpjes, mergelgrotten en uitgestrekte weilanden. Tijdens een Last Minute Limburg kun je ook van het bourgondische leven proeven. Op een terras aan het Vrijthof in Maastricht is het goed toeven met een stuk echte Limburgse vlaai.

Een actieve vakantie in Limburg

Wandelschoenen, een fiets en een goede eetlust zijn geen overbodige luxe tijdens een Last Minute Limburg. Onze meest zuidelijke provincie staat niet alleen bekend om het bourgondische leven, maar ook om de glooiende landschappen. Steile heuvels wisselen elkaar af met mergelgrotten. Dichte bossen en weilanden vol grazers maken het decor in Limburg compleet. Actievelingen zullen zich prima thuis voelen in de fietsprovincie bij uitstek. Er worden in Limburg niet voor niks professionele wielerwedstrijden en toertochten georganiseerd. Bijkomen doe je in pittoreske dorpjes als Valkenburg, Gulpen en Slenaken. Hier is het goed toeven op een (verwarmd) terras.

Het bourgondische leven van Maastricht

Altijd al eens willen smikkelen van een echte Limburgse vlaai? Dan zit je tijdens een Last Minute Limburg goed in Maastricht. De sfeervolle stad dankt zijn gezicht aan de vele terrassen aan het Vrijthof. De plek waar Andre Rieu zijn zomerconcerten geeft én waar de imposante Basiliek van Sint-Servaas staat. Dankzij de rijk versierde schatkamer en het romantische binnenhofje is deze gotische kerk zeker een bezoek waard. Zoek vervolgens een terras op en proef van het bourgondische leven. Of ga shoppen in de Grote Straat waar naast bekende kledingzaken kraampjes met verse wafels te vinden zijn. Dat wordt smullen.

Het drielandenpunt bezoeken

Om onze buurlanden kun je niet heen tijdens een Last Minute Limburg. Zo is het vanuit het luxe hotel in Slenaken 20 minuten rijden naar het drielandenpunt bij Vaals. Beklim de 34 meter hoge Wilhelminatoren en geniet van het uitzicht op Duitsland, België en Nederland. Neem een kijkje bij de Keltische grafheuvel of dwaal door het labyrint. Over de grens passeren gesproken: bij TUI kun je tijdens een Last Minute Limburg verblijven in een hotel in Maastricht met toegangskaarten voor de Formule 1 in Spa (België). Voor je het weet sjeest Max Verstappen in zijn bolide voorbij. Een unieke ervaring.

Bekijk alle Last Minutes Limburg (30)

Populaire bestemmingen