Hola Canarische Eilanden! Bij vertrek 31/10 - 1/11: incl. sneltest op Schiphol

Last Minute Brandnertal

Met een Last Minute naar het Brandnertal, in de Oostenrijkse regio Voralberg, wisselen de hoge bergtoppen en knussen dorpen elkaar af. In de winter heb je er een heerlijke skivakanties, maar in de zomer haal je een Montafon-Silvretta voordeelkaart voor gratis toegang tot buitenzwembaden, musea en een rondvaart over de Bodensee. Vanuit het appartement van TUI in het dorp Brand zoek je het gezellige centrum op voor typische Tiroler gerechten of rijd je naar het Wildpark Feldkirch om de dieren uit Voralberg te leren kennen.

Last Minute Brandnertal

Extra voordeel in het Brandnertal

Boek een Last Minute naar het Oostenrijkse Brandnertal en geniet met het hele gezin van indrukwekkende bergtoppen, kraakheldere meren en gletsjers. Pittoreske dorpen zoals Brand wisselen elkaar in dit grillige berglandschap af en vormen in de winter een ideale uitvalsbasis voor een skivakantie in het Brandnertal. Maar in de zomer kun je vanuit het hotel of appartement in Brand de Lünersee, het ruige bergmassief Schesaplana of de Brandner gletsjer te voet of per fiets verkennen. Tip: Vraag bij aankomst naar de Montafon-Silvretta voordeelkaart, zodat je gratis gebruik kunt maken van bergliften, buitenzwembaden en musea. Wil je het Bodensee in de Bregenzerbaai op een rondvaart verkennen? Ook dat kan met de voordeelkaart.

Last Minute genieten van de Tiroler sfeer

Met een Last Minute in het Oostenrijkse Brandnertal geniet je naast de prachtige natuur van de Tiroler sfeer in het gezellig dorp Brand. In het knusse, maar gezellig drukke dorp kun je terecht bij restaurants voor een käsespätzle met veel kaas en gebakken uitjes of een heerlijke Tiroler Gröstle van aardappels, rundvlees en ei. Blijf je bij het hotel hangen, dan kun je een balletje slaan op de golfbaan in Brand terwijl je van het uitzicht over het Brandnertal geniet. Een aanrader als je met kinderen op vakantie bent is het Wildpark Feldkirch op een half uur rijden van Brand. Je komt hier meer te weten over de wolven, marmotten en adelaars die in Voralberg leven tijdens een begeleide tour.