Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Last minute Wenns

Voor rustzoekers die van een actieve vakantie houden is Wenns een perfecte bestemming. Het Oostenrijkse dorpje ligt aan de 3 kilometer hoge Pitztaler Gletsjer waarvan je de top bereikt met de Gletsjer Express. Vergeet tijdens een Last Minute Wenns ook de zwemkleding niet. In de Badesee Stillebach kun je afkoelen terwijl je geniet van het fotogenieke uitzicht op de beboste berghellingen en de Pitztaler Wasserwelt.

Last Minute Wenns

Actief doen bij de Pitztaler Gletsjer

Pak de wandelschoenen en de zwemkleding in en vertrek binnen nu en 3 weken naar Oostenrijk voor een Last Minute Wenns. Het rustige dorpje ligt op 962 meter hoogte in het Pitztal met de gelijknamige gletsjer als hoogtepunt. Wandel aan de voet van deze 3 kilometer hoge berg langs groene weides waar snelstromende beekjes, natuurzwembaden en alpenhutten te vinden zijn. Of stap de Gletsjer Express in om vanaf 2.840 meter hoogte uit te kijken over het dal. Bijkomen doe je tussendoor in een van de berghutten waar huisgemaakte apfelstrudel geserveerd wordt.

Spetteren bij de fotogenieke Badesee Stillebach

Ken je de plaatjes van een natuurlijk zwembad met turquoise gekleurd water met daaromheen bebosten berghellingen? Deze fotogenieke afbeeldingen schiet je tijdens een Last Minute Wenns zelf bij het buurdorp St. Leonhard. De Badesee Stillebach is perfect voor een middagje zonnen en spetteren in een pittoreske omgeving. Helemaal als je de Pitztaler Wasserwelt meetelt die over steile kliffen naar beneden stort. Goed voor de gezondheid kun je deze plek dankzij het Kneippcentrum ook nog eens noemen. Dat wordt genieten.