Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Wenns

Last Minute Wenns

  1. Last Minute
  2. Oostenrijk
  3. Pitztal
  4. Tirol
  5. Wenns

Tijdens uw Last Minute in Wenns geniet u met volle teugen van dit authentieke Pitztaler bergdorpje en haar meer dan 60 kilometer aan wandel- en fietspaden. Ontdek te voet het adembenemende panorama vanaf de top van de Kreuzjoch en Wannejöchl of pak de fiets voor de ‘Rundtour Pitztal’.
Bent u op familievakantie? Dan is de nabijgelegen Piburger See een aanrader, het warmste bergmeer van het Oostenrijkse Tirol.

Last Minute Wenns

Duik in het warmste meer van Tirol

Slenter tijdens uw Last Minute in Wenns eens door het sfeervolle centrum van dit Oostenrijkse bergdorpje met haar typerende houten Chalets en panorama over het Pitztal. Een bijzondere bezienswaardigheid in het dorp is het ‘Platzhaus’ dat in de 16e eeuw gebouwd is en prachtige Bijbelse schilderingen op de buitenmuren heeft.

Volop familiepret beleeft u in de nabijgelegen Piburger See. Neem een duik in het warmste meer van Tirol of geniet op de zonovergoten ligweides met uitzicht op de imposante Pitztaler Alpen.
Na een actieve dag komt u helemaal tot rust in uw 4 sterren hotel van TUI. Neem een duik in het binnenbad of laat u verwennen in de wellness.

Onbeperkt wandelen en fietsen in Wenns

Rondom Wenns wandelt u naar hartenlust over de goed gemarkeerde en onderhouden wandelpaden die u dwars door het Pitztal leiden. Een aanrader is de 14 kilometerlange tocht naar de top van de Kreuzjoch (2464 meter) en Wannejöchl (2497 meter).
Onderweg geniet u bij de Galflunhütte van een welverdiende ‘Wiener Melange’ met uitzicht op de imposante toppen van de Pitztaler Alpen.

Voor fietsliefhebbers is er de adembenemende ‘Rundtour Pitztal’ die u langs enkele van de sfeervolle bergdorpjes in het dal brengt.
Beklim de stijgende weg naar Leins, doorkruis de bossen en race over de 94 meter lange Benni-Raich-Brücke bij Arzl.