Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Last Minute Zell am Ziller

In Zell am Ziller kun je in de zomer kiezen voor een wandelvakantie in een alpenlandschap van dichtbegroeide bossen, glooiende weiden en watervalletjes. Met 400 kilometer aan wandelwegen is er altijd een wandeling die bij je past. Kies je voor een Last Minute Zell am Ziller in de winter, dan kun je je kunsten op de latten laten zien in het Zillertal Arena met maar liefst 166 kilometer aan pistes.

Last Minute Zell am Ziller

Wandelen in een lieflijk landschap

Het Tiroler dorpje Zell am Ziller is op 580 meter hoogte centraal gelegen in het Oostenrijkse Zillertal. In de zomer ligt het dorpje in een lieflijke groene dal met dichtbegroeide bossen, weiden en watervalletjes. Er zijn maar liefst 400 kilometer wandelwegen en 230 kilometer mountainbikeroutes die je kunt ontdekken tijdens een vakantie in Zell am Ziller.

Op familievakantie met kinderen? Dan is een bezoek aan de avonturenspeelplaats naast het dalstation van de Rosenalmbahn een aanrader tijdens een Last Minute Zell am Ziller. De kinderen kunnen zich vermaken op de glijbanen, schommels en de klimtoren. Met als hoogtepunt de Bagjump, een luchtkussen waarop je heel hoog kunt springen!

Sneeuwpret in het Zillertal Arena

In de winter verandert Zell Am Ziller in een sneeuwzeker skiparadijs; ook wel het skigebied Zillertal Arena genaamd. Op een totaal van 166 kilometer aan pistes is er voor iedere soort wintersport wel een passende afdaling. Maar ook langlaufers kunnen zich uitleven op de 14 kilometer lange loipes tijdens een Last Minute Zell Am Ziller. Goed om te weten: omdat je een wintersport Zell am Ziller bij TUI inclusief een 6-daagse skipas is kun je bij aankomst in het hotel vrijwel direct de piste op!
Na een actieve dag in de sneeuw is er niets lekkerder om heerlijk te ontspannen met een lekkere Apfelstrudel en een kop chocolademelk in een van de verschillende cafés aan het dorpsplein.