Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

Last minute Oost-Slovenië

Ga op avontuur tijdens je vakantie in Oost-Slovenië en ontdek adembenemend mooie landschappen en bijzondere grotten zoals de Kostanjeviška Jama, vlakbij de grens met Kroatië. Ook een bezoek aan een van de grotere steden zoals Celje mag zeker niet ontbreken tijdens je Last Minute Oost-Slovenië. Struin over het Krekovplein en bewonder de indrukwekkende neo-Gotische gebouwen en Jugendstilhuizen in het historische centrum van de stad.

Ontdek de Jama’s van Oost-Slovenië

Voor een vakantie vol natuurschoon zit je helemaal goed met een Last Minute Oost-Slovenië! Dit adembenemend mooie gebied vlakbij de grens met Hongarije, Kroatië en Oostenrijk staat bekend om de vele natuurlijke bezienswaardigheden zoals de indrukwekkende grotten, die hier ‘jama’s’ worden genoemd. Ga op avontuur en ontdek de Kostanjeviška Jama, een grot vlakbij de grens met Kroatië op slechts 20 minuten rijden van de camping van TUI in Catez ob Savi. Hier vind je onder andere een bijzondere ondergrondse zaal met talloze stalactieten die zich over een periode van duizenden jaren hebben gevormd. Zo’n schouwspel heb je nog nooit gezien!

Cultuur snuiven in Celje

Zin in een leuk dagtripje tijdens je Last Minute Oost-Slovenië? De kleurrijke stad Celje bevindt zich op slechts een uurtje rijden van de luxe camping van TUI in Ljubno ob Savinji en op 45 minuten van het kindvriendelijke vakantiepark in Topolsica. Struin over het Krekov Trg plein en bewonder de indrukwekkende neo-Gotische gebouwen en Jugendstil huizen. Voor een lekkere lunch kun je terecht in een van de authentieke ‘Gostilnas’. Dit zijn typisch Sloveense eettentjes.

Bekijk alle Last Minutes Oost-Slovenië (11)