Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

Vakantie Ayia Napa

Op het Griekse gedeelte van het eiland Cyprus beleef je in Ayia Napa een bruisende zonvakantie. De badplaats kent een idyllische kustlijn vol kraakheldere baaien, witte stranden en grillige rotsformaties. Om ook de sfeervolle vissershaven vol dobberende boten niet te vergeten. Het ideale decor voor zonaanbidders. In de avonduren kun je tijdens de vakantie Ayia Napa dansen in de hippe clubs van dit ‘tweede Ibiza’.

De idyllische kust van Ayia Napa

Op het eiland Cyprus is de badplaats Ayia Napa dé plek voor een bruisende zonvakantie. Ayia Napa ligt in het Griekse gedeelte van Cyprus en wordt versierd door een idyllische kustlijn vol rotsformaties, helderblauwe baaien en witte stranden. Bij TUI verblijf je tijdens de vakantie Ayia Napa in een hotel aan Sandy Bay en kun je de hele dag relaxen op het warme zand. Om ook de zeesterren en kreeften in het helderblauwe water van de Middellandse Zee niet te vergeten. Tijdens het snorkelen langs de rotsblokken in de baai kun je ze van dichtbij bewonderen. En stiekem zelfs aanraken. Wil je daarna van gevulde wijnbladeren en tiropita smullen? Kies dan voor het luxe All Inclusive hotel.

Een hippe avond uit in het ‘tweede Ibiza’

Zodra de zonsondergang zijn intrede doet verandert het centrum van Ayia Napa in een heus uitgaanscentrum. Meer dan 80 discotheken en bars zorgen ervoor dat de badplaats als bijnaam ‘tweede Ibiza’ heeft. De hele nacht dansen op hippe muziek en van kleurrijke cocktails drinken doe je tijdens een vakantie Ayia Napa. Een iets rustigere avond beleef je bij de restaurants aan de traditionele vissershaven. Hier staat ’s avonds de vangst van de dag op het menu en kun je met een glas wijn genieten van het uitzicht op de dobberende boten. Al kun je dat natuurlijk ook doen in het luxe hotel van TUI met zeezicht.

Bekijk alle vakanties Ayia Napa (6)