Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Gelderland

Vakantie Gelderland

  1. Vakantie
  2. Nederland
  3. Gelderland

Duik tijdens een vakantie Gelderland de natuur in en speur naar de Big 5 van Nederland of sla een grote meerval aan de haak. Je kunt bij TUI namelijk verblijven op een vakantiepark aan de IJssel en een hengel uitslaan nabij de Hanzestad Deventer. Maar ook kamperen op een camping aan de rand van de Veluwe behoort tot de mogelijkheden. Fiets de dichte bossen rondom Epe tegemoet en spot edelherten, wilde zwijnen reeën, bevers of zeehonden.

Populaire bestemmingen

Scherpenzeel(1) Scherpenzeel

Aanbieding Gelderland

De plek waar de Nederlandse streken De Achterhoek, de Veluwe en de Betuwe zich bevinden, mooie natuurgebieden en genieten van culinaire specialiteiten zoals Gelderse Balkenbrij: dat is een vakantie in Gelderland in een notendop. In de grootste provincie van Nederland kunt u alle kanten op. Ga tijdens een familievakantie in Apeldoorn aapjes kijken in de Apenheul, bekijk moderne kunst in het beroemde Kröller-Müller museum of maak wandelingen door de veelzijdige natuurgebieden op de Veluwe. Met onze tips komt u al ver in Gelderland, maar wat is een autovakantie zonder een comfortabel verblijf? Om te voorkomen dat u niet lang hoeft te zoeken, heeft TUI de leukste aanbiedingen in Gelderland voor u op een rijtje gezet. Er zijn goede deals voor comfortabele hotels, appartementen en vakantiehuizen, voor verschillende budgetten en wensen. Het is altijd zo geregeld en u krijgt ook nog eens flinke korting. Wilt u nu alvast boeken voor volgend jaar, dan profiteert u ook nog eens van een aantrekkelijke vroegboekkorting.

Het voordeel van een vakantie of weekendje weg in eigen land is dat het dichtbij is en niet zoveel hoeft te kosten. En daar draagt TUI graag aan bij door de mooiste kortingen voor u op een rij te zetten. Zo mist u nooit een aanbieding voor Gelderland, en ziet u gelijk of er een voordelige vroegboekkorting voor u bij zit.

Bekijk alle aanbiedingen Gelderland (1)

Naar de Big 5 speuren op de Veluwe

Natuurliefhebbers zullen zich helemaal thuis voelen tijdens een vakantie Gelderland. Dat komt omdat TUI in deze provincie een aantal vakantieparken en campings middenin de natuur heeft staan. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kampeervakantie aan de rand van De Veluwe? Vanuit de camping in Epe fiets je de kleurrijke heidevelden en bossen vol edelherten en wilde zwijnen zo tegemoet. Neem gerust je mountainbike mee, want op de Veluwe zijn er ook genoeg off-road mogelijkheden. En de kans dat je dan de Big 5 van Nederland spot is een stuk groter. Ogen open dus!

Bezoek Deventer aan de IJssel

Op steenworp afstand van Hanzestad Deventer ligt het vakantiepark van Terwolde. Hier verblijf je tijdens de autovakantie aan de rand van de IJssel. Ideaal voor vissers die ooit nog een keer die ene grote meerval aan de haak willen slaan. Omdat het vakantiepark een verwarmd binnenbad heeft zit je ook met slecht weer goed tijdens de vakantie Gelderland. En voor je het weet ben je in het sfeervolle Deventer. Drink een kopje koffie in het restaurant van Museum De Waag en beklim daarna de 62 meter hoge toren van de Grote of Lebuïnuskerk. Eenmaal boven is het uitzicht op zowel Deventer als de IJssel indrukwekkend.

Waterpret in Gelderland

Watersporters opgelet. Kies voor een vakantie Gelderland op het vakantiepark in Lathum en de Rhederlaagse Meren liggen aan je voeten. Het vakantiepark grenst aan een jachthaven waarvandaan je zo de Gieseplas en Valeplas op peddelt of zeilt. En dan ligt de IJssel ook nog eens nabij. Genoeg waterpret dus. Met mooi weer kun je ook nog eens relaxen op het privé strand. En anders is een uitstapje naar Nationaal Park De Hoge Veluwe aan te raden. Bijkomen kan ’s avonds voor de safaritent. Steek de barbecue aan, trek een flesje wijn open en geniet van je vakantie.

Bekijk alle vakanties Gelderland (1)