Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Koblenz

Maak tijdens een vakantie in Koblenz kennis met een van de mooiste én oudste steden van Duitsland. Gelegen in de deelstaat Rijnland-Pals vind je hier de beroemde 'Deutsche Eck'; de plek waar de rivier de Moezel samenvloeit in de Rijn. Neem tijdens je fietsvakanties in Koblenz ook zeker even de tijd om op een van de terrassen in de fraaie Altstadt een Moezelwijntje te proberen. Dat heb je wel verdiend!

Vakantie Koblenz
  • Fietsvakantie langs de Moezel
  • Proef de beroemde Moezelwijnen
  • Waar de Rijn en de Moezel samenkomen
  • Struinen door de Altstadt
Bekijk alle vakanties Koblenz (10)

Fietsvakanties in Koblenz

Daar waar de rivier de Moezel uitmondt in de Rijn ligt het historische Koblenz. Een onverwacht leuke bestemming voor een korte autovakantie naar Duitsland of weekendje weg, gelegen op slechts 3 uur rijden vanaf Utrecht. Of wat dacht je van Koblenz te bezoeken tijdens een van de fietsreizen van TUI? Wij bieden verschillende fietsvakanties aan. Van individuele fietsvakanties langs de Moezel tot prachtige fietstochten langs de Saar en de Rijn.

Kijk tijdens je vakantie in Koblenz vanaf de 'Deutsche Eck' omhoog naar de imposante rots met de vesting Ehrenbreitstein en verbaas je over het uitzicht op dit prachtige fort. Wil je tijdens een fietsvakantie naar Koblenz Ehrenbreitstein bezoeken? Stap dan van je fiets en neem de kabelbaan voor een spectaculaire tocht naar de vesting.

Duitse wijnstad aan de Rijn en de Moezel

Een vakantie in Koblenz betekent naast alle cultuur en historie natuurlijk ook het proeven van de vele Moezelwijnen. In de ontelbare wijngaarden rondom Koblenz worden voornamelijk Rieslingwijnen geproduceerd. Pak een terrasje of probeer een Spätlese of Riesling in een van de vele wijnlokalen in de prachtige binnenstad van Koblenz. Ook leuk: in de zomermaanden en in het najaar worden er verschillende wijnfeesten georganiseerd langs de rivier de Moezel.

Bekijk alle vakanties Koblenz (10)