Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Vakantie Locmaria Plouzane

De mooiste baaien van Frankrijk ontdek je tijdens een vakantie Locmaria Plouzane. Dit Bretonse kuststadje wordt omringd door verborgen baaien en grillige kliffen. En ook de schilderachtige baai van Brest ligt op een steenworp afstand van het vakantiepark. In deze regio is een rondrit met de auto aan te raden. Geniet je liever van de zon? Het strand en de Atlantische Oceaan liggen voor het vakantiepark, dus je bent er zo.

Vakantie Locmaria Plouzane

Op zonvakantie naar Locmaria Plouzane

Met een wit zandstrand voor de deur en grillige kliffen in de directe omgeving is het Franse stadje Locmaria Plouzane echt iets voor wie van zon, zee en strand houdt. Maar, omdat er grillige rotsformaties en schilderachtige baaien in de buurt liggen zullen ook natuurliefhebbers zich helemaal thuis voelen. Locmaria Plouzane ligt in de regio Bretagne op steenworp afstand van de havenstad Brest. Tijdens de autovakantie verblijf je op een vakantiepark aan de Atlantische Oceaan. Met windsurfen, kajakken en luieren op het strand kom je de vakantie Locmaria Plouzane wel door. Stap ook eens de auto in voor een rit langs de idyllische kust en ontdek de verborgen baaitjes.

Uitkijken over de baai van Brest

Over baaien gesproken: een van de mooiste baaien van heel Frankrijk ligt aan je voeten tijdens een vakantie Locmaria Plouzane. De baai van Brest ligt op zo’n 20 minuten rijden van het vakantiepark van TUI en is absoluut een bezoek waard. Het diepblauwe water, de grillige rotsblokken én de vele dobberende zeilboten zorgen voor een romantisch vakantiekiekje. Overigens is de baai van Brest ook te herkennen aan de futuristische kabelbrug over de rivier de Elorn en de levendige kaden waar imposante schepen aanleggen. Vooral ’s avonds is het goed toeven bij een van de gezellige (vis)restaurants in Brest. Het uitzicht op het middeleeuwse kasteel maakt het plaatje compleet.