Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Vakantie Vannes

Bienvenue! Tijdens een vakantie Vannes ontdek je deze veelzijdige historische havenstad aan de Golf van Morbihan. De middeleeuwse stadsmuren, de rijkelijk gedecoreerde Cathédrale de Saint-Pierre de Vannes en de knusse binnenstad met authentieke klinkerstraatjes: alles in deze bruisende stad herinnert aan de rijke historie en het goede Franse leven.

Historische havenstad Vannes

Tijdens een vakantie Vannes ontdek je een authentieke Franse stad aan de Golf van Morbihan in Bretagne. Met het zicht op de indrukwekkende historische gebouwen en de charmante straatjes in het oude centrum stap je terug in de tijd. Slenter op je gemak langs de middeleeuwse stadsmuren en bewonder de Cathédrale de Saint-Pierre de Vannes, een adembenemend mooie kathedraal met talloze kapellen en gedetailleerde schilderingen. Het luxe hotel van TUI vlakbij Vannes is een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de stad. Ook ben je in no-time op het strand en geniet je elke ochtend wanneer je de gordijnen open doet van het adembenemende uitzicht op de haven. Voor een ontspannen kampeervakantie in Vannes kun je ook terecht op de gezellige camping van TUI. Lekker luieren aan het buitenbad en overnachten in je eigen safaritent, dat is pas genieten.

Exotische onderwaterdieren in het aquarium van Vannes

Zin in een leuk uitje tijdens je vakantie in Vannes? Dan is een bezoek aan het aquarium een aanrader. Duik in de wonderbaarlijke onderwaterwereld van de Atlantische Oceaan en ontdek de talloze exotische onderwaterdieren die hier leven. Clownvissen, zeepaardjes, haaien en zeeschildpadden, je ziet ze hier allemaal. En ben je toevallig halverwege de maand juli in Vannes? Dan kun je meegenieten van het Fêtes Historiques, een jaarlijks festival waarbij de bewoners van Vannes de geschiedenis van de stad naspelen.

Bekijk alle vakanties Vannes (1)