Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Naoussa

Vakantie Naoussa

  1. Vakantie
  2. Griekenland
  3. Cycladen
  4. Paros
  5. Naoussa

Op strandvakantie naar de Griekse zon? Vertrek dan naar het zonnige eiland Paros voor een vakantie in Naoussa. Plof op een ligbadje aan het zwembad of aan de Egeïsche zee en het relaxen kan beginnen. Struin door de straatjes van het centrum en bewonder de sfeervolle haven met uitzicht op de watermolens en de ruïne van het oude kasteel. Na een bord Griekse moussaka kun je er tot in de vroege uurtjes tegenaan in een van de vele barretjes en cafés.

Vakantie Naoussa
  • Vakantie Award: Beste Griekenland Aanbieder
Bekijk alle vakanties Naoussa (6)

Appartement Naoussa

Op het Griekse eiland Paros kun je vanuit een appartement in Naoussa genieten van een zonvakantie. Dit havenstadje ligt in het noorden van het eiland en wordt omgeven door idyllische baaitjes met fijne zandstranden die langzaam aflopen in de helderblauwe Middellandse Zee. Zeer geschikt voor een familievakantie met jonge kids!
Vanuit het luxe appartement van TUI kun je ook naar de haven van Naoussa lopen om hier de kleurrijke bootjes en watermolens die kenmerkend zijn voor Naoussa te bewonderen. Overigens zijn ook de met mozaïek versierde witte huisjes die in het centrum van de stad staan wel een bezichtiging waard.

Bekijk alle appartementen Naoussa (1)

Het bruisende centrum van Naoussa

Vlieg naar het Griekse Mykonos en vaar in een paar uur naar het voormalige vissersplaatsje Naoussa aan de noordkust van het eiland Paros. Met aan de ene kant glooiende heuvels en aan de andere kant de Egeïsche Zee is de ligging van Naoussa perfect. Combineer dat met de mooie stranden en de gezelligheid in het centrum en je begrijpt meteen waarom een vakantie in Naoussa zo populair is. De hotels van TUI liggen aan de kust, vlakbij het gezellige centrum. Daar leiden de kronkelige straatjes je langs witte huisjes met kleurrijke mozaïeken naar de sfeervolle haven. Terwijl de bootjes op het water heen en weer deinen, ga je er op uit om te shoppen in de tientallen winkeltjes aan de boulevard. Als je klaar bent lonken de terrassen van de sfeervolle taverna’s. Vergeet tijdens een vakantie in Naoussa niet een traditionele Griekse moussaka te proeven! Wil je extra lang genieten van de gezelligheid van het centrum? In vele bars en cafés kun je tot in de late uurtjes terecht.

Zonnebaden op Lageri Beach

Tijdens een vakantie in Naoussa is het optimaal genieten van de Griekse zon. Dat kan aan de rand van het zwembad, of op het dichtstbijzijnde strand. Het iets verderop gelegen Lageri Beach is een aanrader voor een heerlijke dag zon, zee en strand. Er is plek genoeg op dit mooie goudgele strand en het blauwe water van de Middellandse zee verleidt je vast tot het nemen van een frisse duik.

Uitzicht vanaf het oude kasteel in Naoussa

Een dagje geen zin om te zonnebaden? Ga dan nog een keer naar de haven van Naoussa en bewonder de unieke watermolens en de ruïne van een oud Venetiaans kasteel. Vanaf deze ruïne heb je prachtig uitzicht over de haven van Naoussa, maar ook over de rest van de stad en de Egeïsche Zee. Vergeet je camera niet, want dit bijzondere plaatje wil je vast voor altijd vastleggen tijdens de vakantie in Naoussa.

Bekijk alle vakanties Naoussa (6)