Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Naoussa

Op strandvakantie naar de Griekse zon? Vertrek dan naar het zonnige eiland Paros voor een vakantie in Naoussa. Plof op een ligbadje aan het zwembad of aan de Egeïsche zee en het relaxen kan beginnen. Struin door de straatjes van het centrum en bewonder de sfeervolle haven met uitzicht op de watermolens en de ruïne van het oude kasteel. Na een bord Griekse moussaka kun je er tot in de vroege uurtjes tegenaan in een van de vele barretjes en cafés.

Vakantie Naoussa
  • Vakantie Award: Beste Griekenland Aanbieder
Bekijk alle vakanties Naoussa (5)

Het bruisende centrum van Naoussa

Vlieg naar het Griekse Mykonos en vaar in een paar uur naar het voormalige vissersplaatsje Naoussa aan de noordkust van het eiland Paros. Met aan de ene kant glooiende heuvels en aan de andere kant de Egeïsche Zee is de ligging van Naoussa perfect. Combineer dat met de mooie stranden en de gezelligheid in het centrum en je begrijpt meteen waarom een vakantie in Naoussa zo populair is. De hotels van TUI liggen aan de kust, vlakbij het gezellige centrum. Daar leiden de kronkelige straatjes je langs witte huisjes met kleurrijke mozaïeken naar de sfeervolle haven. Terwijl de bootjes op het water heen en weer deinen, ga je er op uit om te shoppen in de tientallen winkeltjes aan de boulevard. Als je klaar bent lonken de terrassen van de sfeervolle taverna’s. Vergeet tijdens een vakantie in Naoussa niet een traditionele Griekse moussaka te proeven! Wil je extra lang genieten van de gezelligheid van het centrum? In vele bars en cafés kun je tot in de late uurtjes terecht.

Zonnebaden op Lageri Beach

Tijdens een vakantie in Naoussa is het optimaal genieten van de Griekse zon. Dat kan aan de rand van het zwembad, of op het dichtstbijzijnde strand. Het iets verderop gelegen Lageri Beach is een aanrader voor een heerlijke dag zon, zee en strand. Er is plek genoeg op dit mooie goudgele strand en het blauwe water van de Middellandse zee verleidt je vast tot het nemen van een frisse duik.

Uitzicht vanaf het oude kasteel in Naoussa

Een dagje geen zin om te zonnebaden? Ga dan nog een keer naar de haven van Naoussa en bewonder de unieke watermolens en de ruïne van een oud Venetiaans kasteel. Vanaf deze ruïne heb je prachtig uitzicht over de haven van Naoussa, maar ook over de rest van de stad en de Egeïsche Zee. Vergeet je camera niet, want dit bijzondere plaatje wil je vast voor altijd vastleggen tijdens de vakantie in Naoussa.

Bekijk alle vakanties Naoussa (5)