Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Vakantie Golden Beach

Vlieg naar een Grieks paradijsje op het eiland Thassos en waan je in de Caribbean. Tijdens een vakantie Golden Beach is het goed toeven op het parelwitte zandstrand waar het turquoise gekleurde water van de Egeïsche Zee langzaam op rolt. De schaduwrijke pijnbomen maken het idyllische plaatje compleet. Bezoek ’s avonds zeker het bruisende Skala Panagia of zoek een taverna op in het authentieke bergdorpje Panagia.

Vakantie Golden Beach
  • Vakantie Award: Beste Griekenland Aanbieder
Bekijk alle vakanties Golden Beach (3)

Het paradijselijke en ongerepte Golden Beach

Een idyllische omgeving waar de pijnbomen tot aan het witte strand komen en waar de turquoise kleur van het zeewater een Caribische indruk achterlaat; Dát is Golden Beach in een notendop. En ja, dit strand op het Griekse eiland Thassos mag dan wel goud in zijn naam hebben, het zand is toch echt meer wit van kleur. Ondanks de paradijselijke sfeer is het er nog redelijk ongerept een daardoor een ideale bestemming voor rustzoekers. Verblijf met TUI tijdens de vakantie Golden Beach in een luxe adults only hotel aan het strand en kom helemaal tot rust.

Van authentiek Griekenland naar bruisend Thassos

Authentiek en hip. Beide zijn van toepassing op een vakantie Golden Beach. Dat komt omdat het strand bij zowel het idyllische dorpje Panagia ligt als bij het bruisende Skala Panagias. Wie vanuit het hotel van TUI de bergen intrekt komt in Panagia in authentiek Griekenland terecht. Witte huisjes met blauwe luiken, schaduwrijke pleinen met traditionele taverna´s en geplaveide straten vol bloemen en planten: alsof een ansichtkaart tot leven komt. In Skala Panagias zijn de terrassen aan zee, de souvenirwinkels en de bars ‘the place to be’. Vooral na zonsondergang is het leven hier bruisend.

Bekijk alle vakanties Golden Beach (3)