Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Vada

Tijdens een vakantie Vada ontdek je een authentieke, Italiaanse badplaats aan de Toscaanse kust waar de zonnebloemen tot in de hemel rijken. Verken het Toscaanse achterland en kom helemaal tot rust op het door pijnbomen omgeven zandstrand. Zin in een uitstapje naar een van de grote Italiaanse steden? Wereldstad Pisa bevindt zich op nog geen uur rijden van het ruime appartement in Vada van TUI, ideaal toch?

Vakantie Vada

Appartement Vada

De dag beginnen met een heerlijke cappuccino en een croissant terwijl je uitkijkt op velden vol zonnebloemen en olijfbomen. Zo ziet de gemiddelde ochtend in een appartement in Vada er ongeveer uit. Het dorpje ligt in de schilderachtige Italiaanse regio Toscane en niet ver van de Tyrreense Zee. Een dagje strand is zo gepland. Maar ook het huren van fietsen en de fotogenieke landschappen ontdekken is een aanrader. Wist je trouwens dat Vada op driekwartier rijden van Pisa ligt? Ook voor cultuurliefhebbers is het appartement de ideale uitvalbasis voor een vakantie in Italië.

Bienvenuti a Vada

Langs de Toscaanse kustlijn ten westen van Italië vind je prachtige zandstranden en sprookjesachtige dorpjes, zo ook de sfeervolle badplaats Vada. Vada heeft een gezellig centrum waar je heerlijk kunt rondstruinen, en ook de omgeving van het dorpje is adembenemend mooi. Overal staan hoge zonnebloemen en heerlijk geurende olijf- en pijnbomen. Het ruime appartement van TUI bevindt zich op slechts 2 kilometer van het centrum en vlakbij het strand, ideaal toch? Want een bezoek aan het strand mag natuurlijk niet ontbreken tijdens een vakantie in Vada. Spreid je handdoek uit op het warme zand en geniet van het uitzicht op de golven van de Tyrreense Zee en op de hemelhoge pijnbomen rondom het strand. In de avond kun je in het centrum een gezellig restaurantje uitzoeken waar je smult van een echte Italiaanse pizza of een bordje pasta al ragù. Dat is pas genieten!

Struinen door Pisa

De grote Italiaanse steden in de omgeving verkennen tijdens een vakantie Vada? Pisa, Lucca en Sienna zijn goed te bereiken. Stap in de auto en rijd in slechts 45 minuten naar Pisa, de thuishaven van bekende bezienswaardigheden zoals de Scheve Toren van Pisa en het Piazza del Campo. Maar deze wereldstad heeft nog veel meer moois te bieden. Bewonder de kleurrijke muurschildering van Keith Haring en struin over de bruisende en verleidelijke markt op het Piazza delle Vettovaglie. Voordat je het weet loopt de dag ten einde en is het tijd om weer terug te gaan naar het ruime appartement in Vada. Maar niet voordat je een heerlijke gelato hebt besteld bij een van de Italiaanse ijssalons!