Hola Canarische Eilanden! Bij vertrek 31/10 - 1/11: incl. sneltest op Schiphol

Vakantie Nunspeet

Ontdek de schoonheid van de Veluwe tijdens een vakantie Nunspeet. Lekker in eigen land, dus ideaal voor een korte vakantie of citytrip. Fiets langs de oevers van het Veluwemeer en geniet van het adembenemende uitzicht over het water en de omliggende bossen. Of struin door de gezellige straatjes rondom de markt en geniet van een lekkere lunch op het terras. Een vakantie op de Veluwe is een aaneenschakeling van hoogtepunten.

Op ontdekkingstocht in eigen land

Boek een vakantie Nunspeet bij TUI en ontdek de uitgestrekte bossen van de Veluwe en het prachtige weidelandschap. Nunspeet is de grootste dorpskern van de gelijknamige gemeente en ligt in de provincie Gelderland. Het dorp bevindt zich op de grens van de Veluwe en is daardoor een erg populaire bestemming bij natuurliefhebbers. Rond Nunspeet vind je talloze wandel- en fietsroutes die je langs de mooiste plekjes van de Veluwe leiden. Ontdek de historische enkdorpen langs het Ijsselmeer en geniet van het schitterende uitzicht over het water en de uitgestrekte polders. Je zult versteld staan hoeveel moois je tegenkomt tijdens je fietsvakantie op de Veluwe.

Historisch Nunspeet

Een leuke bezienswaardigheid om te bezoeken tijdens je vakantie in Nunspeet is het Noord-Veluws Museum. Hier worden schilderijen getoond van kunstschilders die tussen 1890 en 1950 naar de zandgronden van Nunspeet trokken om het boerenleven te schilderen. Wandel na je bezoek aan het museum via de gezellige straatjes door naar de markt voor een uitgebreide lunch op een van de vele terrasjes. Ga voor een typisch Hollands broodje kaas, of een pannenkoek met stroop. Dat wordt smullen! Tip: mocht je je vakantie in Nunspeet rond Hemelvaartsdag hebben gepland, neem dan zeker een kijkje bij de Eibertjesmarkt in het centrum. Deze gezellige braderie vind elk jaar plaats op de vrijdag na Hemelvaartsdag en is een echte must voor liefhebbers van folklore.

Bekijk alle vakanties Nunspeet (2)