Tot 50,- korting op wintervakanties dicht bij huis
Putten

Vakantie Putten

  1. Vakantie
  2. Nederland
  3. Gelderland
  4. Veluwe
  5. Putten

Op zoek naar een vakantie in eigen land met strand én natuur? Dan is een vakantie Putten een goede optie. In het noorden van de provincie Gelderland, grenzend aan natuurgebied de Veluwe, ligt het Gelderse dorpje. Ontdek tijdens een wandeling op Landgoed Schovenhorst de oudste naaldbomentuin van Nederland. Of leg uw handdoek neer op een van de zandstranden van recreatiegebied Strand Nulde.

Duik in de geschiedenis van de Veluwe

Tijdens een vakantie Putten, gelegen in het noorden van Gelderland, verblijft u op een vakantiepark van TUI dat zeer geschikt is voor de hele familie. Nadat u gesetteld bent in uw luxe bungalow kunt u de stad Putten gaan verkennen. Putten kent een gezellig centrum een groot scala aan verschillende winkels. Van exclusieve modezaken en kleine boetiekjes tot delicatessenwinkels met Veluwse streekproducten.

Wilt u meer weten over de Veluwe? Breng dan een bezoek aan het kleinschalige openluchtmuseum Mariahoeve. In de 100 jaar oude woning wordt - aan de hand van foto’s en voorwerpen - de geschiedenis van de Veluwe tentoongesteld.

Oudste naaldbomentuin van Nederland

Maar wist u dat er buiten Putten ook genoeg te doen is? Ontdek bijvoorbeeld te voet het Landgoed Schovenhorst. Op dit 160 jarige (!) landgoed maakt u kennis met de Veluwse natuur. Zo vindt u hier onder meer de oudste naaldbomentuin van Nederland.

Vanaf de 40 meter hoge Bostoren heeft u een mooi uitzicht over de groene oase van de Veluwe. Het is de 235 traptreden dan ook meer dan waard! Voor de kinderen is er het Speelbos, waarin ze onder meer kunnen klauteren door het bos en hutten kunnen bouwen.

Strandvakantie in eigen land

Putten mag dan aan de rand van de Veluwe liggen, het heeft wel degelijk haar eigen strand. Tijdens een dagje uit in het recreatiegebied Strand Nulde bent u van alle gemakken voorzien. Het recreatiemeer, de diverse speeltoestellen en de ligweiden zorgen voor genoeg vermaak tijdens uw vakantie Putten. Na een fijne stranddag kunt u op het terras van het gelijknamige restaurant een hapje eten en even nagenieten van de dag.

Bekijk alle vakanties Putten (1)