Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie St. Johann

Wandelen door bergweiden, mountainbiken op de Kitbüheler Horn en even bijkomen met een glas Schnapps op het terras. Dat is hoe je vakantie in St. Johann eruit ziet. Dit bergdorp ligt in hartje Oostenrijk, midden tussen de Kitzbüheler Alpen. Ruim 200 kilometer wandelroute en 200 kilometer mountainbike-trail maken dit tot een topbestemming voor actievelingen. Een echte fietsliefhebber? Overweeg dan eens een meerdaagse fietsreis in Tirol.

Actief in St. Johann

Een vakantie in St. Johann is geknipt voor actievelingen. Dit levendige bergdorp ligt centraal in Oostenrijk in het hart van de Kitzbüheler Alpen. St. Johann staat vol houten chalets met kleurrijke bloembakken aan de gevel. Het 4 sterren boetiekhotel van TUI is ook gevestigd in zo'n 'gemütlich' uitziend chalet. Je staat van hieruit zó in het centrum, maar ook op de flanken van de Harschbichl en de Kitzbüheler Horn. De bergliften liggen namelijk op een steenworp afstand van het centrum. Dankzij de gratis zomerkaart brengen ze je regelrecht naar 200 kilometer wandelroute en 200 kilometer mountainbike-trail.

Fietsen naar St. Johann

Gek op fietsen? Ga dan eens met de fiets op ontdekking door Tirol. Dat kan bijvoorbeeld met een 7-daagse fietsreis van TUI. Hierbij doe je ook St. Johann aan, naast de plaatsen Innsbruck en Rattenberg. Na een flinke inspanning wacht je in St. Johann altijd een gastvrij welkom met koffie en Apfelstrudel. De terrasjes en cafés vind je vooral rondom de Hauptplatz, aan de voet van de lichtgeel gekleurde kerk. Eerst even afkoelen voor je aan de koffie gaat? Dat doe je in het Panorama Badewelt zwembad. Vergeet niet een Zomerkaart aan te schaffen. Daarmee krijg je tijdens de vakantie in St. Johann namelijk korting op de entreeprijs.

Bekijk alle vakanties St. Johann (1)