Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Wintersport Sirkka

Ongerepte besneeuwde dennenbossen en stralend witte bergen vormen het decor tijdens een wintersport in Sirkka. Deze grootste wintersportplaats van Finland ligt in het bekende wintersportgebied Levi en Ylläs. 230 kilometer aan loipes en 47 (deels verlichte) skipistes liggen op je te wachten. De vele excursiemogelijkheden en gezellige après-ski maken het plaatje compleet! En vergeet ook het Noorderlicht niet.

TIP!
Jacques Crijnen Product Manager Overland 'CityTrips'
Jacques Crijnen
Product Manager Overland 'CityTrips'

"Bezoek Lainio Snow Village. Een magische wereld van ijs en sneeuw. Er wordt ongeveer 20 miljoen kilo sneeuw en 350.000 kilo kristalhelder natuurlijk ijs gebruikt om Lainio SnowVillage te bouwen. Elk jaar is de vorm, omvang en ontwerp anders."

Wintersport in Sirkka

Reis dit jaar af naar Finland en verken al langlaufend de besneeuwde dennenbossen en glooiende bergen tijdens een wintersport in Sirkka. Deze grootste wintersportplaats van Finland ligt in het bekende Finse wintersportgebied Levi en Ylläs. Met 47 skipistes waarvan er zo'n 15 verlicht zijn, 230 kilometer aan loipes, een uitgebreid netwerk aan sneeuwscooterpaden en vele après-ski mogelijkheden is er voor ieder wat wils. Zodra de zon onder is, en dat is in Lapland al wel om 16.00 uur, kun je ontspannen in het 4 sterren hotel van TUI. Geniet van een diner voor de open haard of relax in de privésauna op je hotelkamer.

Indrukwekkende excursies in Lapland

Tijdens een wintersport in Sirkka is ook mogelijk om verschillende excursies te boeken. Van ijsvissen en een sneeuwschoenwandeling tot een spannend avontuur met de sneeuwscooter over bevroren meren en door met sneeuw bedekte bossen. Of wat dacht je van een husky safari? Lapland is ook een van de beste plekken ter wereld om het Noorderlicht te bekijken. Dit natuurfenomeen kan het hele jaar door plaatsvinden, maar garantie is er nooit. Heb je de mazzel dat je het Noorderlicht waar kunt nemen tijdens een wintersport in Sirkka? De groene lichtstralen die door de hemel lijken te dansen zul je nooit meer vergeten.

Bekijk alle Wintersport vakanties Sirkka (2)