Trevalli-Falcade

Wintersport Trevalli-Falcade

Inclusief 6-daagse skipas
  1. Wintersport
  2. Italië
  3. Trevalli-Falcade

Tijdens een wintersport Trevalli-Falcade kunt u terecht in twee skigebieden: het Tre Valli skigebied en het enorme Dolomiti Superski. Voor u betekent dit skiën op Werelderfgoed, pirouettes draaien op ijs op de lijst van UNESCO en wandelen in een bijzonder gebied. Houd de camera gereed tijdens een winterwandeling tussen de Italiaanse Dolomieten, want er is genoeg te zien!

Wintersport Trevalli-Falcade

Skiën op UNESCO Werelderfgoed

ITijdens uw wintersport Trevalli-Facade in het noorden van Italië heeft u twee skigebieden tot uw beschikking: Tre Valli en Dolomiti Superski. Tre Valli biedt u ruim 90 kilometer aan pistes, waarvan 36 kilometer blauwe, 40 kilometer rode en 16 kilometer zwarte pistes. Snowboarders kunnen terecht in het funpark met een halfpipe en een boardercross. Op zoek naar meer uitdaging? Ontdek dan de kilometerlange pistes van het gebied Dolomiti Superski. Deze bergketen werd om zijn uitzonderlijke schoonheid in 2009 toegevoegd aan de Werelderfgoedlijst van UNESCO. U skiet hier op verstrekkende, witte pistes met op de achtergrond de 3.000 meter hoge toppen van de Piz Boé en Sass Pordoi van het Sellamassief. Als u liever de ijzers onderbindt, dan kunt u de outdoor schaatsbaan uitproberen.

Winterwandeling door de Dolomieten

Wie de omgeving echt goed wil verkennen kan de 26 kilometer lange Sella Ronda tocht maken. Deze skitocht behoort tot een van de meest spectaculaire skitochten rondom het Sellamassief. Een stop bij een van de skihutten tijdens deze tocht is eigenlijk een ‘must’ tijdens uw wintersport Trevalli-Falcade. Maak hier kennis met de Italiaanse gezelligheid en schuif aan voor een goedgevulde pasta. Ook een wandeling door het berglandschap van de Dolomieten is een mooie belevenis. Houd uw camera gereed om de mooiste ansichtkaartwaardige plaatjes te schieten van besneeuwde bergpanorama’s.

Met pistes tot 2.513 meter hoogte in Tre Valli en 1.200 kilometer aan pistes in Dolomiti Superski hoeft de wintersporter zich geen moment te vervelen. Boekt u een wintersport Trevalli-Falcade bij TUI, dan verblijft u in een 4 sterren hotel gelegen in het dorp Moena. De skilift bevindt zich op slechts enkele meters afstand. De kinderen vermaken zich in de speelruimte of bij de miniclub. Ook is er elke avond een uitgebreid activiteitenprogramma. Even wat tijd voor uzelf dus met een ontspannende massage in de wellness.