Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Wintersport Trevalli-Falcade

Inclusief 6-daagse skipas

Maak je borst maar nat voor heel wat uurtjes skiplezier! tijdens een wintersport Trevalli-Falcade kun je terecht in maar liefst twee skigebieden: het Tre Valli skigebied en het Dolomiti Superski. Ook niet verkeerd: de Italiaanse Dolomieten hebben een plekje veroverd op de werelderfgoedlijst van Unesco. Je bent tijdens je afdaling dus hoe dan ook verzekerd van een fenomenaal uitzicht.

Wintersport Trevalli-Falcade

Actieve wintersportvakantie in Trevalli-Falcade

Tijdens een wintersport in Trevalli-Falcade is stilzitten geen optie. Dit gebied in het noorden van Italië beschikt namelijk over maar liefst twee skigebieden: Tre Valli en Dolomiti Superski. Het Tre Valli gebied beschikt over ruim 90 kilometer aan blauwe, rode en zwarte pistes, en voor snowboarders is er een uitgebreid funpark waar je naar hartenlust de coolste stunts kunt uithalen. Toe aan nog meer uitdaging? Dan kun je terecht op de pistes van het Dolomiti Superski gebied. Leuk feitje: de Dolomieten staan sinds 2009 op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Skiën met op de achtergrond 3000 meter hoge bergwanden en steile kliffen… Daar word je wel even stil van.

Wandelen door een winterwonderland

Toe aan een beetje afwisseling tijdens je wintersport in Trevalli-Falcade? Geen probleem. Je hoeft echt niet op de latten te staan om de schitterende bergpanorama's te bewonderen. Maak bijvoorbeeld een wandeling door het besneeuwde berglandschap. Het lijkt wel een winterwonderland! En na je wandeling kun je 's avonds heerlijk opwarmen en bijkomen met een dampend bord verse pasta in een van de gezellige restaurantjes bij het hotel van TUI. Delizioso!