Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Wintersport Berwang

Inclusief 6-daagse skipas

Beginnende skiërs en rustzoekers opgelet! Tijdens een wintersport Berwang zul je je helemaal thuis voelen. Dat komt omdat in dit hoogste dorp van het Zugspitzgebied totale rust en stilte heerst. Geen doorgaande weg, onontdekte bossen en voornamelijk blauwe pistes zorgen daar voor. Wie toch van wat spektakel wil genieten kan skiën van de verlichtte pistes of rodelen in het donker. En vergeet de skishow op dinsdagavond niet.

Rust en stilte in besneeuwd Berwang

Totale rust en stilte tref je aan tijdens een wintersport Berwang. Dat komt omdat er in dit Oostenrijkse dorp geen doorgaande weg is. En omdat het erg afgelegen (en hoog) ligt in het Zugspitzgebied. Vanwege die hoogte is Berwang wel enorm sneeuwzeker. Voor een rustige wintersport waar het voornamelijk draait om skiën ben je aan het juiste adres in Berwang. Oh ja, vanwege de besneeuwde bossen en de typisch Oostenrijkse chalets is het dorp erg sfeervol. Romantische avonden zijn dan ook verzekerd.

Skiën voor beginners en kinderen

Beginnende skiërs kunnen hun hart ophalen tijdens een wintersport Berwang. En ook families met kinderen zitten goed in het Oostenrijkse dorp. Dat heeft alles te maken met het Kinderland dat ín het dorp ligt en het feit dat 85 kilometer aan pistes van de in totaal 144 kilometer aan pistes blauw van kleur is. De brede pistes lopen niet alleen dwars door de onontdekte bossen, maar ook langs gezellige restaurants waar heerlijke kaiserschmarrn en käsespätzle worden geserveerd. Berwang staat niet voor niks ook bekend om de goede pisterestaurants.

Spectaculaire avonden

Berwang mag dan wel een rustig dorp zijn ’s avonds is er nog genoeg te doen. Skiën op de verlichtte pistes bijvoorbeeld. Of rodelen in het donker. Op dinsdagavond komt iedereen samen om naar de skishow te kijken. Die wordt georganiseerd door de skischool van Berwang en is spectaculair te noemen. Snowboarders en skiërs vliegen alle kanten op en voeren de meest enge sprongen uit. Gelukkig hoef je zelf niet mee te doen. Bijkomen doe je na afloop in de spa van het luxe hotel. Ontspanning is ook belangrijk tijdens een wintersport Berwang.

Bekijk alle Wintersport vakanties Berwang (3)