Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie

SPLASHWORLD

De oudere kinderen glijden van de Kamikaze, de kleuters spelen in het Piratenschip terwijl de allerkleinsten rondspetteren in het ondiepe badje. SPLASHWORLD is de droom van ieder kind… en dus van ouders. Dit wordt een spetterende vakantie met golfslagbaden en duizelingwekkende superslides. SPLASHWORLD is plezier voor jong en oud. De hele familie voelt zich als een vis in het water…

Bekijk alle SPLASHWORLD vakanties
Spectaculaire aquaparken
  • De droom van ieder kind
  • Uitstekende All Inclusive hotels
  • Aquapark met veel glijbanen en attracties
  • Ruime en voordelige familiekamers
  • Gemiddelde klantbeoordeling 8,1

,-
SPLASHWORLD - Spectaculaire aquaparken

De experts aan het woord…

SPLASHWORLD - Spectaculaire aquaparken

Familie van Kramen

SPLASHWORLD - Spectaculaire aquaparken

Een zwemdiploma A, een slijtvaste bikini en stalen zenuwen. En niet bang voor natte haren. Speciaal voor TUI onderwierpen ze SPLASHWORLD aan een stevige test. De grootste hit? De familieglijbanen met grote banden vertelt moeder Annemarie van Kramen. “Daar zijn we de eerste én de laatste keer van af gegaan.” En tussendoor roetsjte de familie oneindig van duizelingwekkende glijbanen, want glijbaantester is een serieuze baan. “Er is aan de kleintjes gedacht, maar er zijn ook hele spannende, snelle trechterglijbanen. Daar zijn we een keer van af geweest en daarna niet meer”, lacht Annemarie. “Ik heb in SPLASHWORLD geen kind gehad aan de meiden...”

SPLASHWORLD - Spectaculaire aquaparken

Sjors en Maxime

SPLASHWORLD - Spectaculaire aquaparken

Ook Sjors (10) en Maxime (6) bezochten met hun moeders SPLASHWORLD Aquafantasy. Ze maakten heel veel vriendjes waar ze de hele dag mee op pad gingen. “We hebben de grootste lol gehad. Van gekkigheid wisten we soms niet waar we van af moesten glijden.” Sjors is een echte dare devil met stalen zenuwen. Zo zet hij zich koelbloedig af voor een razendsnelle rit in een trechterglijbaan. Om even later met zijn moeder relaaaaxed in een bandje van de familieglijbaan te dobberen. “Het was één van onze mooiste vakanties”.

"Wij, een gezin met jonge kinderen, vonden het heerlijk. De kinderen waren weg van het aquapark."

SPLASHWORLD wordt geboekt door

Koppels 21%
Gezin met kinderen73%
Groep vrienden5%
Reizigers alleen1%
SPLASHWORLD - Spectaculaire aquaparken

Echt héél veel glijbanen

SPLASHWORLD garandeert jou en jouw kids een spetterende vakantie! Denk bijvoorbeeld aan complete aquaparken met piratenschepen, golfslagbaden en duizelingwekkende superslides. De toegang? Die is voor jou en jouw gezin gratis en onbeperkt!

Bekijk alle SPLASHWORLD vakanties
SPLASHWORLD - Spectaculaire aquaparken

Lekker slapen in de ruime familiekamer

Alle SPLASHWORLD hotels zijn All Inclusive en zeer kindvriendelijk. De familiekamers zijn ruim opgezet en er zijn speelvelden met speeltoe-
stellen. Het personeel is vriendelijk en gewend aan kinderen in het hotel. De buffetten en restaurants bieden voor jou én de kinderen heerlijke maaltijden.

Een zeer ruim opgezet familie vakantieparadijs!
SPLASHWORLD - Spectaculaire aquaparken

De SplashFactor - Durf jij het aan?

Voor het aantal waterattracties, de soorten glijbanen en de veiligheid worden punten gegeven waar een SplashFactor uitrolt. Hoe hoger het cijfer, hoe uitgebreider en uitdagender! SPLASHWORLD hotels hebben altijd een SplashFactor 8, 9 of 10.

Lees hier meer over de puntenverdeling
SplashFactor
SPLASHWORLD - Spectaculaire aquaparken
Winnaar Kids Vakantieaanbieder 2019
Categorie Allround