Onbekend Rome

Wie op zaterdag met TUI in Rome is, krijgt een wandeling door een stukje onbekend Rome. TUI trakteert! De wandeling begint elke zaterdag om 09.00 vanaf het Piazza Venezia. Onderweg hoor je de prachtigste verhalen over Roma's geschiedenis. En dan over de wijken en plekjes die alleen de Romeinen kennen. Wandel je mee?

Bekijk het aanbod

Anders Athene

Van geurige tuinen in Kolonaki via de hippe wijk Exarcheia naar kerken vol historie: TUI's gids laat je de vele gezichten van Athene zien. En dat iedere vrijdag om 10.00 uur als je dit jaar op stedentrip naar Athene gaat. Mee op deze gratis wandeling? Dan zie je naast alle street art ook de meest verrassende plek van Athene.

Bekijk het aanbod

Insiders tips New York

Wie een citytrip New York boekt, krijgt van TUI insider tips cadeau in een handige, ready-to-print PDF. Onze eigen Big Apple Expert heeft al zijn favoriete en unieke plekken voor je verzameld. Met deze verrassende tips weet je straks precies waar je naartoe wil. Écht leuk wordt het pas als je Times Square achter je laat.

Bekijk het aanbod

Gratis fietstour Berlijn

Wie op zaterdag met TUI in Berlijn is, krijgt een mooie fietstour door het Verborgen Berlijn cadeau. De fietstour start om 10.30 uur nabij het park 'Geisdreieck' en geeft een mooie inkijk in de andere kant van Berlijn. Onderweg hoor je interessante verhalen over de roerige geschiedenis en zie je de minder bekende locaties.

Bekijk het aanbod

Onbekend Parijs

Wie op zaterdag met TUI in Parijs is, krijgt een wandeltour door de winkelpassages van weleer cadeau! Je Nederlandse gids vertrekt vanaf het Place Colette en verrast je onderweg met leuke anekdotes over de exclusieve Parijse passages. Tijdens deze wandeling mix en match je het Parijs van de vorige eeuwen met de stad van nu. On y va?

Bekijk het aanbod

Praagse Straten

Leer Praag écht kennen door aan te sluiten bij onze twee uur durende stadswandeling, iedere zaterdag om 15:00 uur. TUI trakteert! Samen met onze Nederlandse gids struin je door de smalle straten. De tram brengt je daarna naar het Dansende Huis voor dat éne uitzicht op het kasteel, de Moldau. Drink een pivo in een van de bekendste bierlokalen van de stad. Na zdravi, proost!

Bekijk het aanbod

Fietstour Barcelona

Ontdek Barcelona van een nieuwe kant en laat je meenemen langs verborgen wijken en mysterieuze straatjes. Tijdens deze Nederlandstalige fietstour laat onze enthousiaste gids je het onbekende en authentieke Barcelona zien en hoor je de prachtigste verhalen over Barcelona ’s geschiedenis. Fiets je mee elke zaterdag ochtend om 10:30 uur? TUI trakteert!

Bekijk het aanbod

Boeiend Boedapest

Wie met TUI op dinsdag of zaterdag in Boedapest is, krijgt een wandeling door deze boeiende stad cadeau. TUI trakteert! De wandeling begint vanaf de Grote Synagoge van Boedapest. Hier wordt de geheimen van het verleden én het heden vertelt.

Bekijk het aanbod