NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Ontdek de mooiste steden op je gemak in de maand september. Zo ervaar je meer het echte stadse leven zonder extreme warmte en massa’s toeristen. Vlieg voordelig naar Rome en kom tot rust met een Italiaanse cappuccino op een van de piazza’s of ontdek kleurrijk Marrakech tijdens een weekend weg. Ook dichterbij huis zijn de mooiste steden te ontdekken, wat dacht je van historisch Brugge of een verblijf in de culturele wereldstad Berlijn?

Stedentrip september: zonder hordes toeristen

Let’s go, op stedentrip in de maand september! Voordat de herfst weer zijn intrede doet nog optimaal ‘nazomeren’ tijdens een extra voordelige stedentrip van TUI? In hartje zomer is het dwalen door een Europese stad vaak te warm en te druk. In september kun je nog steeds genieten van aangename temperaturen zonder daarbij onder de voet te worden gelopen door hordes toeristen. Stap in het vliegtuig naar bijvoorbeeld wereldstad Rome en drink in alle rust een echte Italiaanse cappuccino op een van de sfeervolle piazza’s. Of laat je verrassen door kleurrijk Marrakech tijdens een weekendje weg in september. Met TUI kun je verblijven in een authentieke riad!

In september op citytrip bij de ‘buren’

Maak je een citytrip in september met het vliegtuig dan geniet je van een extra lange zomer. Stap je liever de auto in voor een lang weekend weg? Onze ooster- en zuiderburen kennen de mooiste steden die een ontdekking waard zijn. Check bijvoorbeeld in bij een luxe hotel in hartje Brugge of Gent. Dankzij het historische centrum vol grachten, oude straatjes en authentieke panden krijg je vast een echt vakantiegevoel. Ook een goedkope stedentrip in september naar Berlijn tovert een smile op je gezicht. Deze citytrip kun je zelfs bij TUI boeken inclusief treinticket.