Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Ben jij ook zo’n fanatieke stedentripper? Iemand die het liefst meerdere bijzondere steden per jaar bezoek? Toch is het ervaren van een andere cultuur en het spotten van alle hoogtepunten van een stad vaak best vermoeiend. Vandaar een belangrijke tip van TUI: kies voor een stedentrip aan zee! Zo combineer je het beste van beide werelden: cultuur snuiven in de stad en uitrusten op het strand!

Stad en strand: een gouden combinatie

Even alle overweldigende indrukken van een stad laten bezinken tijdens een siësta aan zee. Dat klinkt toch als muziek in ieders oren? Misschien kun je zo snel geen steden verzinnen die beschikken over een zonovergoten strand? Toch is de keuze reuze. Wat zijn nu de top bestemmingen voor een citytrip aan zee? Barcelona staat met stipt op nummer één als het gaat om een onvergetelijk stedentrip met strand. Na een shopmiddag en Gaudi’s meesterwerken op camera vast te hebben gelegd is een paar uur uitrusten op het strand vaak een aangename afwisseling. Spanje is koning als het gaat om geweldige strandsteden: Valencia en Málaga zijn bijvoorbeeld twee andere pareltjes. Deze iets kleinere steden aan de blauwe Middellandse Zee barsten van de bijzondere musea, winkelstraten, kleurrijke markten en verrukkelijke tapasrestaurants.

Stedentrip inclusief witte stranden

Wil je verzekerd zijn van zon en een iets langere stedentrip maken? Vlieg binnen 6 uur naar de pracht en praal van het magische Dubai. Perfect ook voor een dosis zonnestralen in de wintermaanden. In Dubai ervaar je een bruisend stadsleven direct aan de Arabische Zee. Het centrum van Dubai steekt met zijn architectonische hoogstandjes imposant boven de kustlijn van de Arabische Golf uit. Zo sta je het ene moment ‘on top of the world’ op het uitzichtplatform van de Burj Khalifa terwijl je het andere moment op een strandbed ligt bij een van de beachclubs. Ervaar zelf hoe zalig het is om een stedentrip te maken naar een stad direct aan de kust. Een strand en stad vakantie raden wij iedereen aan!