Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Golfreizen

Sla binnenkort een balletje op de golfbaan tijdens een van de golfreizen van TUI. Put de bal op de green in de Algarve, Sla een hole-in-one tussen de palmbomen in Miami of werk aan je handicap tijdens een golfvakantie in Duitsland. Of je nu kiest voor een weekend weg om te golfen of juist een week lang op de golfbaan wilt staan, met TUI verblijf je in een comfortabel hotel of vakantiehuis direct bij de golfbaan.

Golfreizen naar de mooiste golfbanen

Bij TUI boek je golfreizen naar de mooiste golfbanen wereldwijd. Naast het golven genieten van aangename temperaturen of een dagje op het strand liggen om je armen wat welverdiende rust te gunnen? Boek dan een golfvakantie naar de Algarve. Verblijf met TUI in een luxe hotel in Praia da Falésia en verbeter je slag dankzij de inbegrepen golfacademy. Op de 9-holes golfbaan boven op de klif sla je vervolgens de ene na de andere hole-in-one. Bijna nóg uitdagender is een golfreis naar de greens in Miami. Tijdens je verblijf in het hotel van TUI in Orlando laat je je skills zien op een golfbaan ontworpen door de bekende golfbaan architect Rees Jones. Wel oppassen dat je balletje niet in het water beland. Dan is deze misschien wel voer voor een alligator.

Weekendje golfen in Duitsland

Voor wie liever dichterbij huis blijft kan kiezen voor een weekendje golfen in Duitsland. In Nedersaksen en het Sauerland wachten prachtige golfbanen op je komst. Verblijf bijna op de golfbaan wanneer je verblijft in het hotel van TUI. Maak tijdens het golfen door wandelingen door het Rothaargebergte of breng een bezoek aan dorpen als Winterberg en Willingen. Schuif aan in Stube en trakteer jezelf op een typische Duitse schnitzel met pommes. Na een weekendje golfen bij onze Oosterburen heb je je handicap vast naar beneneden bijgesteld.