TUI & partners

Tijdens de drukke maanden vliegt TUI de hele wereld over. Om te zorgen dat iedereen van een welverdiende vakantie kan genieten, werken wij in deze perioden samen met onze partner Luchtvaartmaatschappijen. Het kan dus voorkomen dat je met een van onze partners van of naar je vakantiebestemming vliegt. Met welk toestel je ook vliegt: wat ons betreft begint je vakantie al aan boord!

Crew

Onze crew staat voor je klaar tijdens je vlucht. Ook als de vlucht met een van onze partners is, is er Nederlands sprekend TUI cabinepersoneel aan boord. Aarzel niet om ook de rest van de crew aan te spreken. Zij staan je met plezier te woord in het Engels.

Service

Tijdens je reis voorzien we je graag van alle gemakken. Daarom bieden we verschillende extra services aan, zoals de Schiphol Lounge en online inchecken.

Meer informatie, klik hier.

Wil je weten of je met een van onze partners vliegt? Op je vliegticket staat bovenaan het kopje ‘uitvoerende luchtvaartmaatschappij’. Hier zie je met wie je vliegt.

Partners van TUI
Sunwing

De Canadese luchtvaartmaatschappij Sunwing is al jaren een partner van TUI. Met twee Boeing 737-800 vliegtuigen vliegen wij naar onze Middellandse Zee bestemmingen en onze Noord-Afrikaanse bestemmingen. Aan boord staat zowel Nederlandstalig als Engelstalig cabinepersoneel voor je klaar. In het vliegtuig is het zitcomfort Comfort en Economy aanwezig. Sunwing vliegt van april tot en met oktober voor TUI.

Hieronder vind je meer informatie over Sunwing:

TUI Sunwing
Vliegtuigtype B737-800 B737-800
Cabinepersoneel Cabinepersoneel van TUI
Nederlandstalige crew
Cabinepersoneel van TUI en Sunwing
Nederlands- en Engelstalige crew
Comfort zitcomfort 39 stoelen - minstens 81CM 39 stoelen - minstens 81CM
Economy zitcomfort 150 stoelen 150 stoelen
TUI fly Services
  •  
  •  
TUI Café + Duty Free
  •  
  •  
Miami Air

Miami Air is al meer dan 6 jaar een partner van TUI. In de drukke maanden vliegt de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij met een Boeing B737-800. In de winter voert TUI vluchten uit voor Miami Air in Amerika. Als je met Miami Air vliegt, is dat vooral naar Middellandse Zee bestemmingen en naar Noord-Afrikaanse bestemmingen. Aan boord bij Miami Air staat zowel Nederlandstalig als Engelstalig cabinepersoneel voor je klaar. In het vliegtuig is het zitcomfort Comfort en Economy aanwezig. Miami Air vliegt in juli en augustus voor TUI.

Hieronder vind je meer informatie over Miami Air:

TUI Miami Air
Vliegtuigtype B737-800 Winglets B737-800 Winglets
Cabinepersoneel Cabinepersoneel van TUI
Nederlandstalige crew
Cabinepersoneel van Miami Air en TUI
Nederlands- en Engelstalige crew
Comfort zitcomfort 39 stoelen - minstens 81CM 39 stoelen - minstens 81CM
Economy zitcomfort 150 stoelen 150 stoelen
TUI fly Services
  •  
  •  
TUI Café + Duty Free
  •  
  •