Ontspannen in de Schiphol lounge

De vakantie begint al op Schiphol wanneer je voor aan een vlucht geniet van een hapje en drankje in de Schiphol Lounge. Begin ontspannen aan de vakantie en geniet van maximaal 3 uur in de lounge. Let op! In verband met het coronavirus wordt er tot nader order geen eten geserveerd in Lounge 26 en 41.

Waar vind je de Aspire lounge?

De Lounge wordt op Schiphol aangegeven als ASPIRE. Afhankelijk naar welke bestemming je vliegt kun je een Lounge bezoeken op Schiphol. Vlieg je naar een Schengen bestemming (Binnen deze landen mag je als inwoner van de Europese Unie (EU) vrij reizen) dan kun je naar ASPIRE Lounge 26. Vlieg je naar een non-Schengen bestemming dan kun je naar ASPIRE Lounge 41. Onderaan de pagina vind je een plattegrond waar de Lounges zijn te vinden. Deze zijn aangeduid met nummer 26 en 41.

Zodra je de Schiphol lounge reserveert in de TUI fly Services webportal krijg je een bevestiging toegestuurd met je gereserveerde TUI fly Services. Op deze bevestiging vind je je reservering terug van de Schiphol lounge. Op vertoon van deze bevestiging bij de ingang van de lounge krijg je toegang.

Bekijk hier de locaties van de Lounges op Schiphol:

Lounge 26 EU

Locatie: Terminal 1, Panoramaroof
Waar te vinden? Lounge 26 is te vinden in Terminal 1 tussen Gates C en D. Na de securitycontrole sla je rechts af en volg je de borden voor Airline Lounge.
Openingstijden: Maandag t/m zondag van 05.30 uur tot 21.30 uur
Service: Diverse snacks, (alcoholische) dranken, internationale kranten en tijdschriften, tv, internet, toiletten etc. De lounge is rolstoeltoegankelijk.

Lounge 41 non-schengen

Locatie: Terminal 2, Panoramaroof
Waar te vinden? Lounge 41 is te vinden in Terminal 2 vlakbij Gates E. Na de securitycontrole volg je de borden voor Airline Lounge.
Openingstijden: Maandag t/m zondag van 06.00 uur tot 23.30 uur
Service: Diverse snacks, (alcoholische) dranken, internationale kranten en tijdschriften, tv, internet, toiletten etc. De lounge is rolstoeltoegankelijk.