Wat is het entertainmentaanbod tijdens mijn vlucht?

Mocht je willen weten welk aanbod beschikbaar is tijdens je vlucht, dan kun je dit het beste checken vanaf 7 dagen voor vertrek via de link in ''Entertainment op vluchten naar verre bestemmingen''. Het aanbod kan soms per vlucht of type vliegtuig afwijken. Op vluchten naar Europese- en Middellandse Zee bestemmingen zijn films niet beschikbaar om te kijken, maar kun je wel gebruik maken van de andere opties op het Entertainment systeem.

 

Entertainment op vluchten naar verre bestemmingen

Op vluchten naar verre bestemmingen (Noord-, Midden-, Zuid-Amerika) kun je gebruik maken van een Standaard Entertainment programma als je vliegt met de Boeing 767-300 of met de Boeing 787-8 Dreamliner. Het aanbod kan soms per vlucht en type vliegtuig verschillen.

Boeing 787-8 Dreamliner

Aan boord van een Boeing 787 wordt een Standaard Entertainment Programma aangeboden op de schermen in de stoel voor je. Geniet van de nieuwste films, klassiekers, televisieseries of muziek. Passagiers die reizen in Deluxe krijgen een koptelefoon uitgereikt aan boord. In de stoel is een USB oplaadpunt aanwezig, vergeet de USB kabel van je smartphone of tablet niet.

Boeing 767-300

Aan boord van een Boeing 767 wordt een Standaard Entertainment Programma aangeboden. Het aanbod bestaat uit een selectie van de nieuwste films, klassiekers, televisieseries of muziek.

Boeing 737-700, -800 en -MAX 8

Aan boord van de Boeing 737 naar Midden-, en Oost-Afrika is er geen Entertainment systeem beschikbaar. Na het opstijgen kun je gebruik maken van je eigen tablet of smartphone. 

Bekijk hier het actuele aanbod, bovenaan de pagina kun je de Nederlandse taal selecteren. Let op, het aanbod aan boord kan afwijken van wat getoond wordt in het actuele aanbod via de website. 

 

Entertainment op vluchten naar Europese- en Middellandse Zee bestemmingen

Op vluchten naar Europese- en Middellandse Zee bestemmingen kun je gebruik maken van een Standaard Entertainment programma als je vliegt met de Boeing 767-300 of met de Boeing 787-8 Dreamliner. Het aanbod kan soms per vlucht en type vliegtuig verschillen.

Boeing 787 Dreamliner

Aan boord van een Boeing 787 wordt een Standaard Entertainment Programma aangeboden op de schermen in de stoel voor je. Het aanbod bestaat uit een selectie van televisieseries en muziek. In de stoel is een USB oplaadpunt aanwezig, vergeet je USB kabel van je smartphone of tablet niet.

Boeing 767-300

Aan boord van een Boeing 767 wordt een Standaard Entertainment Programma aangeboden op de schermen in de stoel voor je. Het aanbod bestaat uit een selectie van televisieseries en muziek. In de stoel is een USB oplaadpunt aanwezig, vergeet je USB kabel van je smartphone of tablet niet.

Boeing 737-700, -800 en MAX 8

Aan boord van een Boeing 737 is geen Standaard Entertainment Programma aanwezig. Na het opstijgen kun je gebruik maken van je eigen smartphone of tablet tijdens de vlucht.