Entertainment op vluchten naar Europese- en Middellandse Zee bestemmingen

Op vluchten naar Europese- en Middellandse Zee bestemmingen kunt u gebruik maken van een Standaard Entertainment programma. Aan boord van alle vluchten op de Boeing 737, 767 en 787 kan gebruik worden gemaakt van de TUI Cloud met spelletjes, kranten, muziek en bestemmingsfilmpjes. Voor het gebruik van de TUI Cloud moet een eigen smartphone of tablet gebruikt worden. Aan boord kunt u connectie maken met het netwerk

Boeing 767-300

Aan boord van een Boeing 767 wordt een Standaard Entertainment Programma aangeboden via een Streaming Inflight Entertainment Systeem. Het aanbod bestaat uit een selectie van televisieseries, spelletjes en muziek. In de stoel is een USB oplaadpunt aanwezig, vergeet de USB kabel van je smartphone of tablet niet. Aan boord van de Boeing 767 maak je verbinding met ons Streaming Inflight Entertainment systeem waarna je vervolgens via je eigen smartphone of tablet gebruik kunt maken van een aanbod series, spelletjes en muziek.

Boeing 787 Dreamliner

Aan boord van een Boeing 787 wordt een Standaard Entertainment Programma aangeboden op de schermen in de stoel voor je. Het aanbod bestaat uit een selectie van televisieseries, spelletjes en muziek. In de stoel is een USB oplaadpunt aanwezig, vergeet je USB kabel van je smartphone of tablet niet.

Entertainment op vluchten naar verre bestemmingen

Op vluchten naar Verre bestemmingen kun je gebruik maken van een Persoonlijk Entertainment programma. Aan boord van alle vluchten op de Boeing 737, 767 en 787 kan gebruik worden gemaakt van de TUI Cloud met spelletjes, kranten, muziek en bestemmingsfilmpjes. Voor het gebruik van de TUI Cloud moet een eigen smartphone of tablet gebruikt worden. Aan boord kunt u connectie maken met het netwerk.

Boeing 767-300

Aan boord van een Boeing 767 wordt een Standaard Entertainment Programma aangeboden via een Streaming Inflight Entertainment Systeem. Het aanbod bestaat uit een selectie van de nieuwste films, klassiekers, televisieseries, muziek of speel een vermakelijk spel. In de stoel is een USB oplaadpunt aanwezig, vergeet de USB kabel van je smartphone of tablet niet. Aan boord van de Boeing 767 maak je verbinding met ons Streaming Inflight Entertainment systeem waarna je vervolgens via je eigen smartphone of tablet gebruik kunt maken van het aanbod.

Boeing 787 Dreamliner

boord van een Boeing 787 wordt een Standaard Entertainment Programma aangeboden op de schermen in de stoel voor je. Geniet van de nieuwste films, klassiekers, televisieseries, muziek of speel een vermakelijk spel. Passagiers die reizen in Deluxe krijgen een koptelefoon uitgereikt aan boord. In de stoel is een USB oplaadpunt aanwezig, vergeet de USB kabel van je smartphone of tablet niet.