Tijdelijke aanpassing in de Service aan boord

Vanwege het corona virus moeten wij aan boord ons houden aan strenge maatregelen. Hierdoor is de service aangepast. Bekijk hier het beschikbare assortiment.

Onderstaande informatie is voor vluchten in de komende periode niet van toepassing.

TUI fly vliegt naar meer dan 60 bestemmingen wereldwijd. Op vluchten tot 6,5 uur serveren wij vanuit het TUI Café assortiment drankjes, koude en warme snacks of sandwiches tegen betaling. Op vluchten langer dan 6,5 uur serveren gratis non-alcoholische dranken tijdens de maaltijdservice en snackservice. Naast de maaltijd- en snackservices is het TUI Café assortiment altijd aanwezig voor alcoholische dranken of snacks tegen betaling.

Bekijk hier ons TUI Café assortiment

Service op Europese-, Middellandse Zee- en Noord-Afrikaanse bestemmingen

Zin in iets lekkers? Aan boord op vluchten van en naar Europese-, Middellandse Zee- en Noord-Afrikaanse bestemmingen bestel je tegen betaling iets uit ons TUI Café. Bekijk hier de TUI Café gids met het assortiment.

Service op Midden-Afrika en Noord-, Midden-, Zuid-Amerika bestemmingen

Onderweg van en naar een verre bestemming serveren wij een gratis maaltijd, snack en soft drinks naar keuze. Daarnaast kun je nog een kleine snack bestellen uit ons TUI Café assortiment. Bekijk hier de TUI Café gids met het assortiment.

Dieetwensen voor maaltijdservice naar verre bestemmingen

Op vluchten naar verre bestemmingen is een maaltijd inbegrepen. Volg je een dieet of wil je een speciale maaltijd, bijvoorbeeld vanwege medische of religieuze redenen? Geen probleem. Geef dit kosteloos aan ons door en wij zorgen voor een aangepaste maaltijd. Je kunt dit doorgeven aan je reisagent of online vanaf 30 dagen voor vertrek. Op Europese-, Middellandse Zee- en Noord-Afrikaanse bestemmingen waar wij alleen een TUI Café service hebben is het niet mogelijk om een dieetwens door te geven.