Dit kan je van ons verwachten

  • Hulp vanaf de check-in tot aan je stoel
  • Begeleiding vanaf aankomst tot de bagageband
  • Rolstoel, rollator en scootmobiel gratis mee

Dit willen we weten

TUI zorgt ervoor dat je makkelijk en comfortabel reist. Om je goed te kunnen helpen, geef je tot uiterlijk drie werkdagen voor vertrek door wat je wel en niet kunt. En of je met een rolstoel reist of andere begeleiding nodig heeft. Meld nu je rolstoel via dit formulier aan.

Wat je van ons kunt verwachten

Bij de incheckbalie wachten we je op en brengen je naar het vliegtuig. En ben je volledig afhankelijk van je rolstoel, dan helpen we je tot aan je stoel in het vliegtuig. Bij aankomst staat er meteen weer iemand klaar om je naar de bagageband te brengen.

Wij zien je graag 2,5 uur voor vertrektijd van het vliegtuig bij onze incheckbalie in vertrekhal 3 op Schiphol. Zo is je rolstoel op tijd reisklaar.

Medische voorzieningen en bagage

De meeste medische voorzieningen en bagage nemen wij kosteloos mee, zoals bijvoorbeeld je rolstoel. Maar ook je hulphond vliegt gratis mee en mag bij je in de cabine. En om alles wat je nodig hebt mee te nemen, mag je gratis vijftien kilo extra medische ruimbagage meenemen.

Blindengeleide-, hulp- en reddingshonden worden, ongeacht hun formaat, in de cabine geaccepteerd. De honden mogen worden vervoerd, mits het dier een mobiliteitsbeperkte passagier of een reddingsteam begeleidt. Zij worden gratis, zonder leeftas of kennel, toegestaan in de cabine, mits zij aan de riem worden gehouden en niet op de stoelen komen.

Alle informatie in een folder

In onze uitgebreide folder lees je precies wat je kunt verwachten en welke regels gelden. Bijvoorbeeld voor het meenemen van een rolstoel of als je extra zuurstof aan boord nodig heeft.