Aflopende Reisverzekering

Op vakantie? Maak je verblijf nog prettiger met een Aflopende Reisverzekering van de Europeesche. Deze verzekering sluit je per reis af. Ideaal als je één of twee keer per jaar op vakantie of zakenreis gaat. Bijvoorbeeld naar de zon, de sneeuw, een wereldstad of de bergen.

Lees meer over de Aflopende Reisverzekering
Verberg Aflopende Reisverzekering

Aflopende Reisverzekering

Je betaalt bij de Aflopende Reisverzekering premie over de periode dat je op reis bent. Met de uitbreidingsmogelijkheden heb je altijd een reisverzekering op maat en je hebt geen eigen risico bij geneeskundige kosten, zoals medicijnen. Hulp nodig? De Hulplijn van de Europeesche is dag en nacht beschikbaar op (+3120) 651 57 77.

Aflopende Reisverzekering afsluiten

Aflopende Annuleringsverzekering

Het is nooit leuk als je een reis noodgedwongen moet afbreken, uitstellen of annuleren. Met de Aflopende Annuleringsverzekering hoef je je in ieder geval geen zorgen te maken over de kosten.

Lees meer over de Aflopende Annuleringsverzekering
Verberg Aflopende Annuleringsverzekering

Aflopende Annuleringsverzekering

Het kan voorkomen dat je een reis moet uitstellen of zelfs annuleren. De kosten hiervoor zijn soms wel honderd procent van de reissom. De Aflopende Annuleringsverzekering van de Europeesche vergoedt deze kosten. Ook heb je met deze verzekering recht op een vergoeding van reisdagen die je eventueel niet hebt gebruikt. Bijvoorbeeld als je genoodzaakt bent uw reis eerder af te breken.

Aflopende Annuleringsverzekering afsluiten

Doorlopende Verzekeringen voor Reizen

Ga je er meerdere keren per jaar op uit? Dan is de Doorlopende Verzekering voor Reizen van de Europeesche iets voor jou. Je kunt jouw Reis en/of Annuleringsverzekering helemaal op maat samenstellen zodat je jouw vakantieplezier het hele jaar door goed is verzekerd.

Lees meer over de Doorlopende Verzekeringen voor Reizen
Verberg Doorlopende verzekeringen voor Reizen

Doorlopende Verzekering voor Reizen

Met de Doorlopende Verzekering kies je zelf waar je wel of niet voor verzekerd bent. Wel of geen annuleringsverzekering, een Basis reisverzekering of toch Comfort of Optimaal, uitbreiden met een extra dekking voor bagage. Het kan allemaal.

Doorlopende Verzekering voor Reizen afsluiten

Lang Op Reisverzekering

Speciaal voor mensen die de wereld willen verkennen: de Lang-Op-Reisverzekering. Zorgeloos op reis tot wel 360 dagen. En met deze reisverzekering verzeker je precies wat je zelf wilt, helemaal naar eigen wens. Mocht je hulp nodig hebben, dan kan je onze hulplijn dag- en nacht bereiken.

Lees meer over de Lang Op Reisverzekering
Verberg Lang Op Reisverzekering

Lang Op Reisverzekering

De Lang-op-Reisverzekering is speciaal voor reizigers tot zestig jaar. Een perfecte reisverzekering waarin je zelf kiest waar je wel en niet voor verzekerd bent.

Gebeurt er iets op reis, dan is dat heel vervelend. In dat geval staan wij dag en nacht voor je klaar. Je hoeft alleen maar onze Europeesche Hulplijn te bellen op (+3120) 651 57 77. Wij helpen je bij pech, ongevallen en calamiteiten, voor medisch advies van pijnstiller tot artsbezoek en voor verwijzing naar betrouwbare artsen en ziekenhuizen.

Lang Op Reisverzekering afsluiten

Belangrijk:

Voor het afsluiten van een reisverzekering met geneeskundige kosten dekking moet je een Nederlandse ziektekostenverzekering hebben.

Voor inwoners van België en Duitsland geldt: je eigen ziektekostenverzekering dient dekking te hebben voor medische kosten in het land waar je naar toe reist. Je kunt dan een reisverzekering afsluiten met geneeskundige kostendekking via één van de TUI winkels of via het TUI Customer Services Center. Heeft de ziektekostenverzekering geen dekking voor geneeskundige kosten in het buitenland? Dan is er geen dekking voor die kosten op de reisverzekering.

TUI is bemiddelaar bij het tot stand komen van de verzekering. De dienst wordt uitgevoerd door Europeesche Verzekeringen. Bij eventuele klachten over de uitvoering van de dienst dien je je te wenden tot Europeesche Verzekeringen.