LAATSTE DAG: Blue Monday Deals t/m woensdag tot 100,- extra korting | Boek nu!

Werken in een inspirerende vakantieomgeving

Het dagelijkse kantoorleven is voor veel medewerkers behoorlijk veranderd en steeds meer mensen werken vanuit huis. De verwachting is dat deze en andere vormen van hybride werken vast onderdeel blijven uitmaken van ons werkende leven. Maar thuiswerken brengt heel wat uitdagingen met zich mee. Toonaangevende en innovatieve bedrijven zijn daarom op zoek naar een manier om hun werknemers energiek, gemotiveerd en betrokken te houden.

Daarom introduceren wij TUI Workation: werken in een inspirerende omgeving waar productiviteit, vitaliteit en betrokkenheid centraal staan.

  • Fiscaal aftrekbaar
  • Innovatief imago voor jouw bedrijf
  • Gemotiveerde en productieve werknemers
  • Individueel of in teamverband
  • Pakketten op maat zijn altijd mogelijk
TUI Workation: wat is het?

Locatie

Jouw werknemers werken vanuit een unieke locatie in één van onze hotels of andere vakantie accommodaties. We hebben een aantal ideale accommodaties geselecteerd waar men overdag ongestoord kan werken zowel dicht bij huis als op zonnige bestemmingen. In een inspirerende werkruimte met alle nodige faciliteiten die de productiviteit stimuleren en gefocust werken mogelijk maken garanderen we een professionele en veilige werkomgeving.

Vakantiegevoel

Tijdens de vrije tijd geniet men van een heerlijk ontspannen vakantiegevoel. Want de productiviteit, maar ook de mentale gezondheid verbetert als je na een intensieve werkdag beloond wordt met een mooie wandeling of een heerlijk etentje. De TUI Workation geeft het gevoel van een mini-vakantie: terugkomen met hernieuwde energie en het gevoel dat je er weer tegen aan kunt.

Individueel of in teamverband

Een TUI Workation is zowel mogelijk als individu of in teamverband. Wil een werknemer gefocust werken aan een uitdagend project of wil je een team prikkelen om gezamenlijke doelstellingen vast te leggen? Alles is mogelijk!

Workation op maat

Faciliteiten als een rustige werkplek, supersnelle en veilige WiFi, een comfortabele bureaustoel en groot bureau zijn standaard inbegrepen bij een TUI Workation. Uiteraard denken wij graag mee als je voor medewerkers een TUI Workation pakket op maat wilt samenstellen.

Neem contact met ons op

Contact

Wil je van gedachten wisselen met één van onze reisspecialisten? Bel 073 – 5 999 275 of neem contact op via één van de onderstaande opties.

 

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan

Maak een afspraak

Afspraak maken

Veilig naar je TUI Workation

Veilig & Verantwoord

Door de huidige coronacrisis zijn er natuurlijk maatregelen genomen tijdens de reis, op de bestemming en in het hotel. Daarnaast hebben we de TUI Garanties die standaard bij de Workation inbegrepen zijn.

Bekijk onze corona maatregelen