Droomzomer nu met 100,- korting! - De unieke combinatie van sport kijken en vakantie

Een grote hoeveelheid aan stranden, prachtige steden vol bezienswaardigheden, de meren in Noord-Italië en niet te vergeten de mediterrane eilanden maken een vakantie naar Italië een lust voor het oog. Tel daar het lekkere eten en veel dagen zon per jaar bij op en je begrijpt waarom dit land in Zuid-Europa een populaire vakantiebestemming is voor velen.

 

Maak je vakantie in Italië compleet met diverse activiteiten en tours

Boek nu de leukste activiteiten bij je vakantie in Italië via GoTUI. Zo krijg jij aantrekkelijke korting op de leukste uitjes voor jong en oud. Wat dacht je van het nummer 1 pretpark van Italië: Gardaland of een verfrissend dagje uit bij één van de Aquaparken. Ook aan de kleine gasten is gedacht. Bezoek met hun bijvoorbeeld een van de kindvriendelijke parken zoals Leolandia of Sealife. 
                                                         
Wil je liever iets meer cultuur? Koop dan je ticket voor een museum, activiteit of ga mee op één van de verschillende tours. Wat dacht je van een Vespa tour, een heerlijke olijfolie proeverij of leer echte Italiaanse pasta maken. Volop keuze voor een zeer aantrekkelijke prijs.