Tot 50,- korting op wintervakanties dicht bij huis

Je hoeft geen route uit te stippelen, krijgt geen ruzie over een gemiste afslag en zit niet uren achter het stuur... Nee, twee ervaren chauffeur zetten je af in de buurt van jouw camping, hotel of appartement terwijl je in een comfortabele royal class stoel geniet van een film. Je komt uitgerust aan en begint vrolijk aan jouw vakantie. De meeste bussen vertrekken vrijdagmiddag uit Nederland en komen zaterdag in de loop van de dag aan in Spanje, Oostenrijk, Italië of Kroatië. Zo heb je eigenlijk een extra dag vakantie.

  • Comfortabel en gemakkelijk
  • Royal class stoelen
  • Uitgerust beginnen aan jouw vakantie
  • Naar populaire bestemmingen in Europa

Veilig op vakantie doe je met een van de busreizen van TUI. Twee ervaren chauffeurs brengen je in de wintermaanden naar Oostenrijk of Italië voor een smaakvolle wintersport. De besneeuwde wegen zelf trotseren is niet meer nodig. Stap gewoon de bus in, neem plaats in de luxe stoel met extra beenruimte en geniet van een kop cappuccino terwijl de besneeuwde bergtoppen voorbij razen. Dat is nog eens een relaxte reis.

Interbus

We hechten veel waarde aan kwaliteit en service op onze busvakanties. Daarom werken we al jarenlang tevreden samen met Interbus. De touringcars zijn uitgerust met comfortabele royal class stoelen, met extra beenruimte en een leuning die ver naar achter kan. Verder is er een toilet, minibar, dubbele beglazing, luchtvering en airconditioning om het reizen zo aangenaam mogelijk te maken.

Klik hier voor meer algemene informatie over onze busvakanties (PDF)

Met de bus op vakantie

Laat de TomTom maar thuis, want tijdens een busvakantie wordt je veilig afgezet op je vakantiebestemming. Onderweg geen ruzie maken over de kortste route, niet moe worden van uren achter het stuur zitten en geen ongeduldige kinderen die achterin zeuren hoe lang het nog duurt; zo’n busreis scheelt een hoop stress. En de tijd dat busreizen oncomfortabel waren, is ook voorbij. Wij werken namelijk samen met Interbus waarin de touringcars uitgerust zijn met toilet, airconditioning, minibar en stoelen met extra beenruimte. Het ontbreekt je aan niks.

Veilig op wintersport

Bij TUI boek je een busreis in de wintermaanden. Vind je het eng om zelf over besneeuwde wegen naar de wintersport te rijden? Of gewoon geen zin om na een bruisende (en vermoeiende) wintersport zelf de auto te besturen? Dan bieden busvakanties uitkomst. Goed om te weten is dat de busreizen van TUI vrijdagmiddag uit Nederland vertrekken. In de loop van zaterdag kom je aan in Oostenrijk of Italië en wordt je afgezet op een centrale locatie. Met de taxi, lokale bus of lopend is het laatste stukje naar het sfeervolle appartement of luxe hotel zo afgelegd.

Een ontspannende busreis

De rugleuning ver naar achter, een kopje cappuccino op het inklaptafeltje voor je en besneeuwde berglandschappen die voorbij trekken. Zie je jezelf al zitten? Tijdens een van de busreizen van TUI is het mogelijk. Ondertussen vermaken de kids zich met het kijken van een filmpje. Je hebt onderweg geen kind aan ze. En omdat er minimaal twee ervaren chauffeurs aan boord zijn is zo’n busvakantie van TUI ook nog eens veilig. Zij wisselen elkaar af zodat van vermoeidheid geen sprake is. Houd je er wel rekening mee dat er per persoon maar 1 stuks bagage mee mag?

Met de bus de wereld rond

Busreizen van TUI alleen naar Italië of Oostenrijk? Dan heb je onze groepsrondreizen nog niet gezien. Eerlijk is eerlijk de reis naar het land van bestemming gaat per vliegtuig, maar de rondreis zelf wordt per touringcar afgelegd. En de hele wereld ligt aan je voeten. Of je nu op safari gaat in Afrika of de wereldsteden van Amerika bezoekt; tijdens een groepsrondreis van TUI is alles mogelijk. Vaak is er Nederlandstalige reisleiding aanwezig in de bus, maar in een internationaal gezelschap zal Engels de voertaal zijn. Hier lees je meer over onze rondreizen per bus.