Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Vakantieplannen maar wil je je trouwe viervoeter niet voor een bepaalde periode moeten missen? Ook honden zijn welkom bij TUI! Kies voor een vakantie met de hond en beleef samen de mooiste avonturen. Bij TUI zijn er diverse vakantiehuizen, hotels, appartementen en vakantieparken te boeken waarbij je hond ook kan verblijven. Je betaalt dan een klein bedrag per dag voor je geliefde huisdier.

Veelgestelde vragen bij het reizen met honden

Het verschilt per accommodatie of een hond is toegestaan in de gehele accommodatie inclusief openbare ruimtes, of alleen op de hotelkamer of in het appartement. Dit is terug te vinden op de accommodatiepagina. Ook gelden er diverse regels bij het vliegen met een hond. Zo mogen er bij TUI fly geen Engelse en Franse bulldogs, mopshonden en Boston Terriërs mee in het vliegtuig. Raadpleeg voor het boeken alle regels in onze veelgestelde vragen.

Bij Droomparken en Roompot zijn in veel parken honden toegestaan

Droomparken

Dit voorjaar of deze zomer liever op vakantie in Nederland? Bij de luxe vakantiehuisjes en tiny houses van Droomparken kom je niets te kort. Schone vakantiewoningen en extra hygiëne. Unieke huisjes voor een heerlijke vakantie.

Lees meer

Roompot

Wil je genieten aan de Nederlandse kust of liever in een bosrijke omgeving? Roompot biedt het allemaal: van de Waddeneilanden tot aan Limburg vind je deze verzorgde parken.

Lees meer

De mooiste vakanties met je hond

Geen urenlange autoritten maar genieten van een vakantie met de hond aan zee? Kies dan voor een voordelig vakantiehuis aan de Nederlandse kust. Perfect voor lange wandelingen langs het water waarbij je beste maatje regelmatig verkoeling kan zoeken. Aan de Nederlandse kust zijn er overal wel stranden te vinden waar honden los mogen. Vooral in de ochtend en in de avond is dit bijna altijd wel toegestaan. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een rustige vakantie midden in de natuur. Verblijf met de hond bijvoorbeeld in een vakantiehuis met omheinde tuin in de Belgische Ardennen. Zo kan je maatje ravotten in de groene tuin terwijl je met vrienden of familie geniet van een goed gesprek op het terras. Natuurlijk inclusief Belgisch biertje!

Met de hond naar de Italiaanse zon

Liever een vakantie vieren onder de Toscaanse zon? Aan de Toscaanse kust zijn diverse vakantieparken te vinden waar honden zijn toegestaan. Mocht het ’s middags iets te warm worden voor je viervoeter? De bungalows of stacaravans beschikken over airco en zijn vaak gelegen bij schaduwrijke bomen. Ideaal voor een wandelvakantie met de hond tussen de eindeloze zonnebloemvelden. Natuurlijk met stop bij een van de wijnboerderijen. Tip: vergeet tijdens een reis naar het buitenland niet het paspoort van je hond mee te nemen.