Hola Canarische Eilanden! Bij vertrek 31/10 - 1/11: incl. sneltest op Schiphol

TUI fly

TUI fly heeft de RIVM gezondheidsverklaring verwerkt in de al bestaande verplichte TUI fly COVID-19 verklaring. De verklaring dien je binnen 24 uur voor vertrek te lezen en ondertekenen.

Zo vul je de COVID-19 verklaring correct in:

  • Ga naar https://www.tui.nl/vliegtickets/services/inchecken/ en log in met je familienaam en reserveringsnummer of log in via de Mijn TUI omgeving. Doe dit ook als je geen stoelreservering hebt of niet online kan inchecken.
  • Lees de verklaring door en vul naar waarheid in.
  • Na het invullen van de verklaring kan je, indien mogelijk voor jouw bestemming, online inchecken en ontvang je je online boardingpass. Indien online inchecken voor jouw bestemming niet mogelijk is, dan kan je je boardingpass afhalen aan de check-in balie. De boardingpass is een bewijs dat de TUI fly COVID-19 verklaring is ingevuld voor vertrek.
  • De verklaring kan door één persoon voor alle reisgenoten ondertekend worden.
  • De verklaring is geldig voor je heenvlucht, vergeet dus niet om de verklaring ook voor de terugvlucht 24 uur voor vertrek op dezelfde wijze te ondertekenen.

De TUI fly COVID-19 verklaring gelezen en ingevuld? En, indien mogelijk, online ingecheckt? Je bent klaar om te vertrekken. Fijne reis gewenst!

Andere vliegtuigmaatschappijen

Vlieg je met een andere luchtvaartmaatschappij, raadpleeg dan voor je vertrekt de voorwaarden en maatregelen van de betreffende luchtvaartmaatschappij.

 

Eigen vervoer

Indien je niet met het vliegtuig op vakantie gaat, is het invullen van de gezondheidsverklaring niet verplicht.