VERSOEPELDE OMRUILGARANTIE: Geldig op huidige én nieuwe boekingen

Een jubileum, workshop, teambuilding of training in het buitenland is een belangrijke investering, bij TUI Incentives & Events is alles van A tot Z verzorgd. Voor ieder budget hebben we een creatieve en verrassende oplossing. Ook de voorpret kunt u aan ons overlaten! Indien gewenst, verzorgen wij ook de uitnodigingen en staat het welkomstcadeau klaar op de hotelkamer. En als u wilt, reist een van onze reisspecialisten mee om u ter plaatse alles uit handen te nemen.

Bekijk onze brochure

Contact

Wilt u van gedachten wisselen met één van onze reisspecialisten? Bel 073 – 5 999 275 of vraag een offerte aan.

Dubai
Dubai Expo 2020

Dubai, de stad waar je je geen moment hoeft te vervelen. De Expo 2020 vindt hier vanaf 20 oktober 2020 t/m 10 april 2021 plaats. Wellicht voor jou het moment om deze stad te bezoeken? Maar natuurlijk heeft Dubai meer te bieden. De vele wolkenkrabbers, het spektakel van de Dubai fontein, prachtige moskeeën of een bezoek aan de Burj Khalifa voor een overweldigend uitzicht over de stad. En natuurlijk mag een avontuurlijke woestijnsafari met uw gezelschap niet ontbreken! Maak kennis met de vele gezichten van Dubai en val letterlijk van de ene verbazing in de andere. Ben je op zoek naar een onvergetelijke reiservaring, ga dan met ons mee naar Dubai. TUI Groups & Incentives helpt je graag met het samenstellen van een passend programma voor jouw reisgezelschap. Lees meer

Voorbeelden Incentive & Events reizen
GPS tour Marokko

In 5 dagen 4 afwisselende plaatsen bezoeken, een woestijntocht in jeeps en met als hoogtepunt een GPS speurtocht door de medina van Marrakesh, waarin u aan de hand van een routebeschrijving vragen beantwoord beantwoorden en opdrachten doet.

Trainingskamp van A tot Z

Als travel partner van Ajax organiseert TUI alle buitenlandse reizen voor Ajax, zoals Europese wedstrijden en trainingskampen. Spelers krijgen eigen stoeltjes, sponsoren een stadsrondleiding en de stafleden dineren op topniveau.

Lees meer

Alles tot in de puntjes geregeld!

Sledehonden in Lapland

Een échte winter meemaken maar dan dichtbij huis? Maak met een span enthousiaste sledehonden een rit door de overweldigende natuur van Lapland. TUI fly vliegt daar vaak heen in wintertijd dus de reisduur is flexibel. Noorderlicht spotten, sneeuwscooter rijden en ijsvissen… het teamgevoel is compleet!

Workshops op niveau
Workshops op niveau

Madrid staat bekend om zijn hemelsblauwe luchten. Een combinatie van gezelligheid en een activiteiten zet iedereen op scherp. Geniet van de oude binnenstad met onderweg een proeverij van lokale tapas. Leer met elkaar de beginselen van de flamenco en de trip is geslaagd.

Ibiza…zon, zee, FUN
Ibiza…zon, zee, FUN

Een jubileum moet gevierd worden! Voor 140 medewerkers van een verzekeraar organiseerden we een vakantie naar Ibiza. Ze gingen op jeepsafari (jeeps met bedrijfslogo!), voeren op een catamaran met dj aan boord en eindigden het weekend met een exclusief diner en feest in de Pacha. Als dat geen cadeautje is…

Geweldige reis, de deelnemers hebben genoten. Organisatie zoals ieder jaar weer heel goed, een dikke 9!

Team Jumbo Visma TUI
Team Jumbo-Visma

TUI biedt in samenwerking met de enige Nederlandse wielerploeg Team Jumbo-Visma exclusieve hospitality-arrangementen aan. Hiermee ben je op een wedstrijddag onderdeel van het wielerteam. Een bijzondere ervaring voor iedere wieler- en sportliefhebber. Kijk op deze pagina voor alle informatie of om een offerte aan te vragen.

Bekijk de brochure
Team Jumbo Visma TUI

Als grootste reisorganisatie van Nederland is TUI lid van de ANVR, SGR en SGRZ. Ook zijn wij lid van SITE: een wereldwijde brancheorganisatie voor bedrijven die groeps- en incentivereizen organiseren en die toeziet op de kwaliteit van haar leden.