Hola Canarische Eilanden! Bij vertrek 31/10 - 1/11: incl. sneltest op Schiphol

Bij tropische stranden, in heuse wereldsteden en aan rustige baaien; TUI heeft op de mooiste plekken ter wereld wel een hotel staan. Voor een luxe vakantie waar het je aan niks ontbreekt zit je goed in zo’n hotel. Aan de rand van het zwembad van ijsjes genieten, na een lesje yoga op het strand weer op krachten komen met lokaal bekende hapjes en romantisch dineren bij zonsondergang; het wordt een onvergetelijke zonvakantie.

  • Ruim aanbod hotels
  • Comfort tot luxe
  • Uitgebreide informatie

Op naar een hotel

Een goede accommodatie zorgt ervoor dat de vakantie onvergetelijk wordt. Om die reden heeft TUI een groot aanbod van hotels met elk een eigen label. Of je nu zoekt naar een Adults Only hotel waar de romantiek hoog tij viert of dat je tijdens de familievakantie onbeperkt van ijsjes wilt smullen; in een hotel van TUI is het mogelijk. En deze luxe accommodaties van TUI staan niet alleen op de meest tropische plekken, want ook in bekende wereldsteden kun je verblijven in een hotel. Na een lange dag sightseeing uitrusten in een zacht bed; klinkt goed toch?

De luxe van TUI MAGIC LIFE

Nergens aan denken en alleen maar genieten is waar het om draait tijdens een zonvakantie. Wie niet wil stressen over de kosten van die ene lekkere cocktail zit goed in een TUI MAGIC LIFE hotel. In deze hotels geniet je van een uitgebreide All Inclusive waarbij niet alleen alle maaltijden, hapjes en drankje inclusief zijn, maar waarbij ook de sportactiviteiten helemaal gratis zijn. Een ochtendje tennissen onder de zon, kajakken langs azuurblauwe baaien of meedoen met yoga op het strand; je doet het met de portemonnee veilig opgeborgen in de kluis.

TUI BLUE: aandacht voor het milieu

Ook in een TUI BLUE hotel kun je de hele dag door van lekkere wijnen en smaakvolle hapjes proeven. Alleen doe je dat hier wel met lokale ingrediënten en biologisch eten. Een TUI BLUE hotel staat dan ook bekend om zijn aandacht voor gezond, puur en authentiek eten. En dat zet zich door in de guides die je meenemen op excursies. Het zijn namelijk altijd locals die je kennis laten maken met alle ins & outs van het gebied. Deze hotels zijn ideaal voor wie geeft om het milieu en voor wie gewoon meer wil weten over het gebied waarin je vakantie viert.

Een romantische vakantie in TUI BLUE for Two

Stel je eens voor dat je ’s avonds bubbelt in de jacuzzi op je kamer en door de schuifpuien de zon langzaam ziet wegzakken. Met een glaasje champagne en een bord vol lekkernijen naast je. En natuurlijk met je partner bij je. Zo ziet een verblijf in een TUI BLUE for Two hotel er ongeveer uit. Deze luxe hotels zijn ideaal voor volwassenen aangezien het adults only is. Niet vroeg wakker worden door rondrennende kinderen en baantjes trekken zonder opblaasbanden die in de weg dobberen. En ’s avonds romantisch tafelen en lang borrelen in de privacy van de hotelsuite. Luxer wordt het niet!