Droomzomer nu met 100,- korting! - De unieke combinatie van sport kijken en vakantie

TUI MAGIC LIFE

Niet alleen de ijsjes, de drankjes en de parasol op het strand, maar ook vele sportieve activiteiten zijn inclusief. Zelfs de zon is inbegrepen… In deze hotels, die direct aan zee liggen, kun je sporten, ontspannen in de spa of heerlijk uitgebreid eten. All Inclusive is gemak. Geen portemonnee op zak en geen verrassingen achteraf.

Bekijk alle MAGIC LIFE hotels

Even helemaal weg

Tijdens een vakantie bij TUI MAGIC LIFE ben je er gegarandeerd echt helemaal tussenuit. De verschillende nationaliteiten, diverse authentieke keukens en culturele invloeden zorgen ervoor dat je geen moment aan thuis denkt. Ervaar de Griekse gastvrijheid, ruik de geuren van de Turkse Rivièra, geniet van de klanken aan de Spaanse Costa’s.

  • Uitgebreid All Inclusive pakket
  • Ligging direct aan zee
  • Tennis, golf of fietsen... Alles kan!
  • 24 uur per dag vers, gevarieerd eten
  • Professioneel entertainment

 

"Alles is hier dik in orde, zelfs met 3 eigenwijze tieners."

MAGIC LIFE wordt geboekt door:

Koppels 34%
Gezin met kinderen 52%
Groep vrienden 10%
Reizigers alleen 3%

 

 

Activiteiten inbegrepen

Bij TUI MAGIC LIFE geniet je van een compleet All Inclusive arrangement. Veel activiteiten zijn bij de prijs inbegrepen. Een bezoekje aan de sauna, de late snack, het uurtje mountainbiken. En ook de benodigde sportmaterialen liggen voor je klaar.

Bekijk alle MAGIC LIFE hotels

Spanning en ontspanning

Stap op een mountainbike, maak een zeiltrip of pak een hiphop cursus mee. Wil je na afloop even heerlijk uitpuffen, dan ben je van harte welkom in de spa of hammam.

Bekijk het aanbod

Lokale keuken en kindermenu's

Zin in een culinaire wereldreis? Bij TUI MAGIC LIFE kun je naast ons veelzijdige buffetrestaurant ook altijd terecht in twee a la carte restaurants. En niet alleen de volwassenen genieten daar van de internationale gerechten. Ook voor de kinderen is het een groot smaakfestijn. De heerlijke pizza’s, kleurrijke pasta’s, de exotische groenten uit eigen tuin.

Bekijk alle MAGIC LIFE hotels

Boek je favoriete kamer

De kamer waar je de vorige keer verbleef, een kamer vlak naast het zwembad of net op de bovenste verdieping? Bij onderstaande TUI Magic Life hotels kan je zelf na je boeking je gewenste kamer selecteren. Dit kan van zes dagen na boeking tot twee dagen voor aankomst in 'Mijn TUI'. Dat is nou een goed begin van je vakantie!

Bekijk de hotels

Prijswinnaars TUI MAGIC LIFE

Je kent het wel, je wil vakantie vieren zoals vakantie bedoeld is: zon, strand en lekker eten. Maar… tussen het badderen door vind je het ook fijn om actief bezig te zijn. Watersport, een potje tennissen of samen met een local mountainbiken. Dan is TUI MAGIC LIFE de perfecte vakantie voor jou. En niet alleen het eten en drinken is inclusief, ook de sporten! Bekijk hier hoe prijswinnaars van Ajax TV naar TUI MAGIC LIFE Cala Pada (Ibiza) gingen.