Een hotel met zwembad, wie wil dat nou niet? Dan ben je bij TUI op het juiste adres, wat je vakantiewensen ook zijn. Van een buitenzwembad met spectaculair waterpark in Spanje of Griekenland, een ‘alles erop en eraan’ luxe hotel met Infinity Pool in Thailand tot een vakantiepark met overdekt tropisch binnenzwembad in Denemarken. Ook de speciale TUI vakantieconcepten komen aan bod.

Ontspannen in een luxe hotel met zwembad

Ben je op zoek naar een hotel met zwembad, een ruime kamer, én wil je All Inclusive dineren op het niveau van topchefs? Kijk dan eens naar ons TUI SENSATORI aanbod in bijvoorbeeld Griekenland of Spanje. Je kunt zelfs kiezen voor een luxe suite of hotelkamer met jacuzzi. In deze 5 sterren hotels van TUI ontbreekt het je aan niets.

SPLASHWORLD: buitenzwembad met waterpark

Een hotel met een zwembad in ons SPLASHWORLD aanbod? ‘Zwembad met glijbaan’ dekt niet de lading, want een groot zwembad met spectaculair aquapark en héél veel waterpret voor jong en oud, dat is waar het bij SPLASHWORLD om draait. De droom van ieder kind. En samen met de All Inclusive formule heb je aan de kinderen ‘geen kind meer’. En terwijl ze nog een keer van de glijbaan roetsjen geniet je proef je van lokale hapjes en een drankje op je ligbed bij het zwembad. Laat de vakantiepret maar beginnen! SPLASHWORLD hotels vind je onder andere in Griekenland, Turkije en Spanje. Wil je in het winterseizoen ook graag zonzeker genieten? Kijk dan eens naar het SPLASHWORLD aanbod in Egypte.

Eindeloos genieten in de Infinity Pool

Wat is er nu fijner dan vanuit je vrijstaande villa zo het privézwembad in te stappen. En dan dat fantastische uitzicht vanuit de Infinity Pool… terwijl tropische vogels tjirpen in de palmbomen. “Jin die ton raap”… welkom in Rawai, Thailand! Een romantische honeymoon bestemming bij uitstek. Het TUI MAGIC LIFE Fuerteventura biedt naast een Infinity Pool ook een spectaculair gelegen jacuzzi. Bovendien geniet je hier met het hele gezin van uitgebreide All Inclusive: van ijsjes tot aerobics en van een hamam behandeling tot windsurfen.

Een vakantiepark met zwembad

Op vakantie met het hele gezin maar liever niet vliegen? TUI biedt bungalow- en vakantieparken die van alle gemakken zijn voorzien, of je bestemming nu Frankrijk, Duitsland, Denemarken of ons eigen Nederland is. Een bungalowpark met tropisch zwemparadijs: in het binnenzwembad geniet je het hele jaar door. En bij goed weer neem je een duik in het buitenbad. Laat de vakantie maar beginnen.