NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

All Inclusive Playa de Muro

De hele vakantie siësta houden, met alles erop en eraan? Dat kan zeker tijdens een All Inclusive Playa de Muro. Je vindt deze kleine badplaats aan de noordkust van het Spaanse eiland Mallorca. Vanuit het hotel wandel je zó het 5 kilometer lange zandstrand op, waar je in de Spaanse zon uitstekend kunt bijkleuren. Over de kids hoef je je geen zorgen te maken. Die vermaken zich wel dankzij al de activiteiten en het zwembad met glijbanen.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Playa de Muro vanaf Amsterdam, Eindhoven, Groningen en Rotterdam.

All Inclusive Playa de Muro
Bekijk alle All Inclusives Playa de Muro (3)

All-in siësta in Playa de Muro

Relaxen krijgt tijdens een All Inclusive Playa de Muro een heel nieuwe betekenis. Deze badplaats vind je aan de noordkust van Mallorca, het grootste van de Spaanse Balearen. Hier zit je goed voor een strandvakantie die van alle gemakken is voorzien. Het 5 kilometer lange zandstrand van Playa de Muro ligt direct voor de deur van het 4 sterren hotel van TUI. Voor een all-in siësta hoef je dus alleen maar een stukje door het pijnbomenbos te lopen. Ideaal, toch?

Quality time in Playa de Muro

Tijdens deze All Inclusive zonvakantie staat quality time centraal. Of je hier nu komt met de hele familie of juist zonder kinderen, in de hotels van TUI word je compleet in de watten gelegd. Zijn de kinderen gezellig mee? Kies dan voor een hotel mét glijbanen en een bomvol animatieprogramma. Terwijl de kids zich vermaken, heb je zelf tijd om een e-book te lezen op het zonneterras of een uurtje te gaan fitnessen. Dit is vakantie met een hoofdletter V.

De natuur van Albufera

Een All Inclusive Playa de Muro betekent ook dat je volop tijd hebt om het mooie Mallorca te verkennen. Je hoeft je immers geen zorgen te maken over ontbijt, lunch of diner, want daar zorgt het hotel wel voor. Begin je verkenningstocht bijvoorbeeld in het natuurgebied van Albufera. Dit moerasgebied strekt zich van Playa de Muro uit naar het binnenland. Wie van vogels houdt, voelt zich hier zeker thuis. Je kunt in het Albufera-gebied namelijk maar liefst 200 exotische soorten spotten.

Bekijk alle All Inclusives Playa de Muro (3)