Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Camping Punta Sabbioni

Kamperen aan de Venetiaanse Rivièra? Met een vakantie in Punta Sabbioni kan het. De camping van TUI zorgt voor een heerlijke strandvakantie. Je loopt dan ook zo Punta Sabbioni beach op. Of trek je liever wat baantjes in één van de vele zwembaden op de camping? Boek je een camping Punta Sabbioni dan heb je ook nog eens de ideale ligging om Venetië te verkennen. Pak de watertaxi en binnen een half uur sta je op het San Marco plein.

Camping Punta Sabbioni

Strandvakantie Punta Sabbioni

De Italiaanse kustplaats Punta Sabbioni ligt aan de Venetiaanse Rivièra op het puntje van het schiereiland Vallino. Boek je een camping Punta Sabbioni, dan wacht je gegarandeerd een heerlijke strandvakantie. De camping van TUI ligt namelijk direct aan het goudgele Punta Sabbioni Beach. Ben je op een familievakantie dan ben je bij dit zandstrand aan het juiste adres. Punta Sabbioni Beach loopt namelijk langzaam af in de Adriatische zee. Ook heeft de camping vele voorzieningen. De kinderen kunnen hun pret niet op want het zwemparadijs bestaat uit maar liefst zeven zwembaden. Terwijl de kinderen zich vermaken in de speelbaden kun jij een paar baantjes trekken in het 25-meterbad. In de avond wacht in het restaurant uitgebreide menukaart vol pizza’s en pasta’s. Of kook je liever zelf in de luxe stacaravan van TUI?

Met de watertaxi naar Venetië

Wil je de Venetiaanse lagune-eilanden verkennen, dan is een Camping Punta Sabbioni ideaal. Neem de watertaxi en binnen een half uur varen ben je in de Italiaanse stad van de liefde: Venetië. De stad is gebouwd op 117 eilanden die door bruggen over meer dan 150 kanaaltjes met elkaar worden verbonden. De bekendste bezienswaardigheid is het San Marco plein met de gelijknamige basiliek. Deze basiliek kent niet alleen bijna 1000 jaar oude architectuur maar ook prachtige mozaïek en goud. Loop je verder de stad in dan kom je de ‘mooiste straat ter wereld’ tegen, oftewel de Canal Grande. Vaar je hier met een vaporetto (waterbus) of een gondel doorheen dan zie je aan weerszijden prachtige paleizen met indrukwekkende architectuur. Vergeet ook de eilanden Burano en Murano niet. Deze zijn goed te combineren in één dag. Wandel in Murano langs de Kade van de Glasblazers en pak in de middag de watertaxi naar Burano om de felgekleurde huisjes te bewonderen.